#foundation

Tag posts on Instagram

Morning... Arini Aida banyak kerja kt ofis guys.. Tp tak mengapa,jika berminat nak dapatkan produk obsess blh Dm or whatsapp aida ok.. 😘
#anakjatimuar #obsess#lipmatte #cantik #foundation #beautiful #muar #codmuar .

Morning... Arini Aida banyak kerja kt ofis guys.. Tp tak mengapa,jika berminat nak dapatkan produk obsess blh Dm or whatsapp aida ok.. 😘 #anakjatimuar #obsess #lipmatte #cantik #foundation #beautiful #muar #codmuar .

Got a little caught up.....🖤⛓
Products:
@jeffreestarcosmetics #jeffreestarcosmetics Jaw breaker pallet + supreme frost in “wet dream”+ gloss in “diamond juice”
@anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhills Dipbrow gel in “dark brown”
@fentybeauty #fentybeauty hydrating foundation + bronzer in “island ting”
@lillylashes #lillylashes lashes in the style “Mykonos”
#abhprsearch

Got a little caught up.....🖤⛓ Products: @jeffreestarcosmetics #jeffreestarcosmetics Jaw breaker pallet + supreme frost in “wet dream”+ gloss in “diamond juice” @anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhills Dipbrow gel in “dark brown” @fentybeauty #fentybeauty hydrating foundation + bronzer in “island ting” @lillylashes #lillylashes lashes in the style “Mykonos” #abhprsearch

Jasmine Brown is my name ✨
💜
My goal is to encourage, uplift, and teach the importance of loving yourself to young ladies✨
💜
Are you ready for what’s coming? ✨
💜
Have you ever tried to knock me down or ever pray for my downfall? ✨
💜
Just watch, the rise is just beginning ✨ -JassyBrown✨💜 #womenempowerment #selflove #blackgirlmagic #blackexcellence #womaninbusiness #lovemyself #loveyourbody #lovelovelove #ifyouknewbetteryouwoulddobetter #foundation #youngwomenleaders #youngwomeninbusiness

Jasmine Brown is my name ✨ 💜 My goal is to encourage, uplift, and teach the importance of loving yourself to young ladies✨ 💜 Are you ready for what’s coming? ✨ 💜 Have you ever tried to knock me down or ever pray for my downfall? ✨ 💜 Just watch, the rise is just beginning ✨ -JassyBrown✨💜 #womenempowerment #selflove #blackgirlmagic #blackexcellence #womaninbusiness #lovemyself #loveyourbody #lovelovelove #ifyouknewbetteryouwoulddobetter #foundation #youngwomenleaders #youngwomeninbusiness

Me dah cakap sis, foundation obsess ni dia punya coverage fuhhh flawless! 😍 Rasa ringan je kat muka☺️ sis nampak natural tau macam tak pakai apapa dah😃 so sis bila lagi? 🙈

#instagram #brunei #localbusiness #bruneifashion #makeup #bruneishop #bruneidarussalam #onlineshopping #bruneisales #bruneionlinestore #obsessed #foundation #bruneionlineseller #trustedseller #bruneifm
. 
#obsesscosmetic #obsesscosmeticbrunei #squadAjeerah #squadhafizah #iamfounder #obsesswave

Me dah cakap sis, foundation obsess ni dia punya coverage fuhhh flawless! 😍 Rasa ringan je kat muka☺️ sis nampak natural tau macam tak pakai apapa dah😃 so sis bila lagi? 🙈 #instagram #brunei #localbusiness #bruneifashion #makeup #bruneishop #bruneidarussalam #onlineshopping #bruneisales #bruneionlinestore #obsessed #foundation #bruneionlineseller #trustedseller #bruneifm . #obsesscosmetic #obsesscosmeticbrunei #squadAjeerah #squadhafizah #iamfounder #obsesswave

Dia punya coverage fuhhh melokek ses! Nampak ala2 korea gichu😎 dewy dan natural 😍 sooo you cepat2 la order sebelum yours dirembat orang😭 ses kita ni pakai set dari obsess cosmetics.

Boleh dapat free box dan free delivery☺️ #instagram #brunei #localbusiness #bruneifashion #makeup #bruneishop #bruneidarussalam #onlineshopping #bruneisales #bruneionlinestore #obsessed #foundation #bruneionlineseller #trustedseller #bruneifm
. 
#obsesscosmetic #obsesscosmeticbrunei #squadAjeerah #squadhafizah #iamfounder #obsesswave

Dia punya coverage fuhhh melokek ses! Nampak ala2 korea gichu😎 dewy dan natural 😍 sooo you cepat2 la order sebelum yours dirembat orang😭 ses kita ni pakai set dari obsess cosmetics. Boleh dapat free box dan free delivery☺️ #instagram #brunei #localbusiness #bruneifashion #makeup #bruneishop #bruneidarussalam #onlineshopping #bruneisales #bruneionlinestore #obsessed #foundation #bruneionlineseller #trustedseller #bruneifm . #obsesscosmetic #obsesscosmeticbrunei #squadAjeerah #squadhafizah #iamfounder #obsesswave

Gandang di inaakala #TINTED #MOISTURIZER

Will give you a fresh and #flawless #look. ✔Primer
✔#Foundation
✔Moisturizer
✔Color Correcting Cream
✔Anti Aging Cream
✔#Concealer
✔#Sunblock

ALL IN ONE BOTTLE!that lasts upto 8-13 months!!
SULIT!

and it will never clog your pores and super lightweight talaga..
lakas makafresh all day!

You wanna try? message me to place orders

Gandang di inaakala #TINTED #MOISTURIZER Will give you a fresh and #flawless #look. ✔Primer ✔#Foundation ✔Moisturizer ✔Color Correcting Cream ✔Anti Aging Cream ✔#Concealer#Sunblock ALL IN ONE BOTTLE!that lasts upto 8-13 months!! SULIT! and it will never clog your pores and super lightweight talaga.. lakas makafresh all day! You wanna try? message me to place orders

Twisting postures can be beneficial for the digestive system, which is one of the most common issues in cystic fibrosis.
📷@yogaforcf
#SelfCareSunday

Twisting postures can be beneficial for the digestive system, which is one of the most common issues in cystic fibrosis. 📷@yogaforcf #SelfCareSunday

Have an updo planned? Put a lil braid into the foundation of the updo for a more secure and solid look! ♥️
.
#updo #hair #hairstyles #hairstylist #sharonblain #sharonblainmethod #braid #frenchbraid #foundation #strongfoundation #hairstyling #howto #haireducation

Have an updo planned? Put a lil braid into the foundation of the updo for a more secure and solid look! ♥️ . #updo #hair #hairstyles #hairstylist #sharonblain #sharonblainmethod #braid #frenchbraid #foundation #strongfoundation #hairstyling #howto #haireducation

In order to have healthy, clean skin, you must stay hydrated. That means drinking around 8 cups of water every day. If you don’t drink enough water, your face will become oily which will lead to pimples, acne, and other unpleasant things. Not only will you look better by staying hydrated, but you’ll feel better too!
.
And don't forget to apply myfoundation AdoréS☺️
_
WhatsApp 0123632163 / click on bio 🥰
.
#myfoundationkl #myfoundationklcc #myfoundationcheras #myfoundationampang #myfoundationkualalumpur #myfoundation #myfoundationhululangat #myfoundationbalakong #foundation

In order to have healthy, clean skin, you must stay hydrated. That means drinking around 8 cups of water every day. If you don’t drink enough water, your face will become oily which will lead to pimples, acne, and other unpleasant things. Not only will you look better by staying hydrated, but you’ll feel better too! . And don't forget to apply myfoundation AdoréS☺️ _ WhatsApp 0123632163 / click on bio 🥰 . #myfoundationkl #myfoundationklcc #myfoundationcheras #myfoundationampang #myfoundationkualalumpur #myfoundation #myfoundationhululangat #myfoundationbalakong #foundation

A Stunning look by @makeup_byedgar 😍🤩
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Products used:
✨Stargazing Dream series Palette ✨Mega concealer in shade #1.75 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#MOIRA #MOIRAcosmetics #Eyeshadow  #makeup #makeuphaul  #cosmetics #beauty #crueltyfree #vegan #eyeshadow #makeup #beauty #instamakeup #makeupartist #lipstick #eyebrows #fashion #eyeliner #glitter #lashes #cosmetics #eyes #foundation #mascara #mua #palettes #makeuplook #beautiful #malemua

A Stunning look by @makeup_byedgar 😍🤩 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Products used: ✨Stargazing Dream series Palette ✨Mega concealer in shade #1.75 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #MOIRA #MOIRAcosmetics #Eyeshadow #makeup #makeuphaul #cosmetics #beauty #crueltyfree #vegan #eyeshadow #makeup #beauty #instamakeup #makeupartist #lipstick #eyebrows #fashion #eyeliner #glitter #lashes #cosmetics #eyes #foundation #mascara #mua #palettes #makeuplook #beautiful #malemua

Prep kulit memang penting supaya mekap nampak elok walaupon sebenarnya muka problem teruk 😜 Foundation full coverage opkos la dari luxeperfectcover ❤.⠀
-⠀
.⠀ www.wasap.my/60187651382⠀
.⠀
.⠀
#luxefoundation #luxefoundationkuantan #codkuantan #arganoil #foundationfullcoverage #fullcoverage #foundation #luxecosmetickuantan

Prep kulit memang penting supaya mekap nampak elok walaupon sebenarnya muka problem teruk 😜 Foundation full coverage opkos la dari luxeperfectcover ❤.⠀ -⠀ .⠀ www.wasap.my/60187651382⠀ .⠀ .⠀ #luxefoundation #luxefoundationkuantan #codkuantan #arganoil #foundationfullcoverage #fullcoverage #foundation #luxecosmetickuantan

💞Foundation RJ yg best seller
.
.
Foundation ini aman digunakan sehari2, ringan engga bikin cracking, hasil flawless
.
.
Kandungan Royal Jelly RJx didalamnya mampu menutrisi kulit wajah, dapat menyamarkan tanda2 penuaan, mampu menutupi kekurangan diwajah kamu lhoo.. selain itu SPF 20 nya mampu melindungi kulit dari bahaya sinar matahari UVA & UVB
.
.
Must have item banget ini.
Belum join member?? Lebih hemat jika sudah join, ada peluang bisnisnya juga lhoo 🥰
.
.
More info/order/join member:
Winda
0812-8985-0812
.
#foundationroyaljellyjafra #foundation #royaljellyfoundation #foundationroyaljelly #makeupjafra #glowingskincare #glowingskin #koreanmakeup #koreanlook #memberjafra #jafradepok #jafraindramayu #jafrajakarta #jafraciputat #jafrabintaro #jafrabogor #jafrabsd #jafrapamulang #jafratangerangselatan #jafracirebon #jafrajabodetabek #jafratangerang

💞Foundation RJ yg best seller . . Foundation ini aman digunakan sehari2, ringan engga bikin cracking, hasil flawless . . Kandungan Royal Jelly RJx didalamnya mampu menutrisi kulit wajah, dapat menyamarkan tanda2 penuaan, mampu menutupi kekurangan diwajah kamu lhoo.. selain itu SPF 20 nya mampu melindungi kulit dari bahaya sinar matahari UVA & UVB . . Must have item banget ini. Belum join member?? Lebih hemat jika sudah join, ada peluang bisnisnya juga lhoo 🥰 . . More info/order/join member: Winda 0812-8985-0812 . #foundationroyaljellyjafra #foundation #royaljellyfoundation #foundationroyaljelly #makeupjafra #glowingskincare #glowingskin #koreanmakeup #koreanlook #memberjafra #jafradepok #jafraindramayu #jafrajakarta #jafraciputat #jafrabintaro #jafrabogor #jafrabsd #jafrapamulang #jafratangerangselatan #jafracirebon #jafrajabodetabek #jafratangerang

💞Foundation RJ yg best seller
.
.
Foundation ini aman digunakan sehari2, ringan engga bikin cracking, hasil flawless
.
.
Kandungan Royal Jelly RJx didalamnya mampu menutrisi kulit wajah, dapat menyamarkan tanda2 penuaan, mampu menutupi kekurangan diwajah kamu lhoo.. selain itu SPF 20 nya mampu melindungi kulit dari bahaya sinar matahari UVA & UVB
.
.
Must have item banget ini.
Belum join member?? Lebih hemat jika sudah join, ada peluang bisnisnya juga lhoo 🥰
.
.
More info/order/join member:
Winda
0812-8985-0812
.
#foundationroyaljellyjafra #foundation #royaljellyfoundation #foundationroyaljelly #makeupjafra #glowingskincare #glowingskin #koreanmakeup #koreanlook #memberjafra #jafradepok #jafraindramayu #jafrajakarta #jafraciputat #jafrabintaro #jafrabogor #jafrabsd #jafrapamulang #jafratangerangselatan #jafracirebon #jafrajabodetabek #jafratangerang

💞Foundation RJ yg best seller . . Foundation ini aman digunakan sehari2, ringan engga bikin cracking, hasil flawless . . Kandungan Royal Jelly RJx didalamnya mampu menutrisi kulit wajah, dapat menyamarkan tanda2 penuaan, mampu menutupi kekurangan diwajah kamu lhoo.. selain itu SPF 20 nya mampu melindungi kulit dari bahaya sinar matahari UVA & UVB . . Must have item banget ini. Belum join member?? Lebih hemat jika sudah join, ada peluang bisnisnya juga lhoo 🥰 . . More info/order/join member: Winda 0812-8985-0812 . #foundationroyaljellyjafra #foundation #royaljellyfoundation #foundationroyaljelly #makeupjafra #glowingskincare #glowingskin #koreanmakeup #koreanlook #memberjafra #jafradepok #jafraindramayu #jafrajakarta #jafraciputat #jafrabintaro #jafrabogor #jafrabsd #jafrapamulang #jafratangerangselatan #jafracirebon #jafrajabodetabek #jafratangerang

Treatment cushion foundation ni mmg high demand 🔥 texture dia smooth and light. Ada SPF50 and full coverage pulak tu. So tunggu apa lagi, cepat grab skrg sblm stock kt HQ habis lg 😘
.
📲click link in bio
.
.
#farahnation #hannalicious #obsess #obsessfoundation #jengka #obsessjengka #makeup #makeupviral #foundation #iiumk

Treatment cushion foundation ni mmg high demand 🔥 texture dia smooth and light. Ada SPF50 and full coverage pulak tu. So tunggu apa lagi, cepat grab skrg sblm stock kt HQ habis lg 😘 . 📲click link in bio . . #farahnation #hannalicious #obsess #obsessfoundation #jengka #obsessjengka #makeup #makeupviral #foundation #iiumk

EH KENAPA BULU MATA KAU MACAM KIPAS DOW!.
.
Tiba tiba la kawan korang tegur harini "Eh Ain berseri seri je aq tengok kau harini, mata macam ada nur cahaya! Panjang lain macam pulak bulu mata kau ni! Bahagian bawah mata pun bulu mata kau panjang gila! Alaaa share lah dengan aq kau pakai ape ni!".
.
Masa tu tersipu sipu terus aha "Eh aq pakai Mascara Sikat Viral Obsess Cosmetic la, aq beli kt @cosmeticbyher je, cuba la kau try mane taw bulu mata kau terus panjang sampai ke langit aha sebab aq tengok kau bulu mata da lebat kalau pakai Mascara Obsess ni bulu mata kau terus melambai2 dow! Ahahah aq tawu kau memang tak nak kalahkan sbb tu aq share dgn kau 😂".
.
 Mascara Sikat Viral ❗❗❗ .
.
whatsapp untuk order 👇❤️
http://www.wasap.my/60177296099 / 0177296099 .
.
#sobella #makeuptutorial #kejayaantanpabatasan #makeuptutorial #baranghantaran #kongsirezeki #alhaalfacosmetics #cushionfoundation #iamfounderobsesscosmetic #barangmakeup #mascara #sephora #janapendapatan #obsesswave #dropshipwanted #iamfounder #jdt #makeup #rayahaji2019 #hantaranjb #lipstick #muamalaysia #makeuplover #maybelline #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofaa #viral

EH KENAPA BULU MATA KAU MACAM KIPAS DOW!. . Tiba tiba la kawan korang tegur harini "Eh Ain berseri seri je aq tengok kau harini, mata macam ada nur cahaya! Panjang lain macam pulak bulu mata kau ni! Bahagian bawah mata pun bulu mata kau panjang gila! Alaaa share lah dengan aq kau pakai ape ni!". . Masa tu tersipu sipu terus aha "Eh aq pakai Mascara Sikat Viral Obsess Cosmetic la, aq beli kt @cosmeticbyher je, cuba la kau try mane taw bulu mata kau terus panjang sampai ke langit aha sebab aq tengok kau bulu mata da lebat kalau pakai Mascara Obsess ni bulu mata kau terus melambai2 dow! Ahahah aq tawu kau memang tak nak kalahkan sbb tu aq share dgn kau 😂". . Mascara Sikat Viral ❗❗❗ . . whatsapp untuk order 👇❤️ http://www.wasap.my/60177296099 / 0177296099 . . #sobella #makeuptutorial #kejayaantanpabatasan #makeuptutorial #baranghantaran #kongsirezeki #alhaalfacosmetics #cushionfoundation #iamfounderobsesscosmetic #barangmakeup #mascara #sephora #janapendapatan #obsesswave #dropshipwanted #iamfounder #jdt #makeup #rayahaji2019 #hantaranjb #lipstick #muamalaysia #makeuplover #maybelline #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofaa #viral

Does this look familiar? We can fix this once and for all!

Does this look familiar? We can fix this once and for all!

💞Foundation RJ yg best seller
.
.
Foundation ini aman digunakan sehari2, ringan engga bikin cracking, hasil flawless
.
.
Kandungan Royal Jelly RJx didalamnya mampu menutrisi kulit wajah, dapat menyamarkan tanda2 penuaan, mampu menutupi kekurangan diwajah kamu lhoo.. selain itu SPF 20 nya mampu melindungi kulit dari bahaya sinar matahari UVA & UVB
.
.
Must have item banget ini.
Belum join member?? Lebih hemat jika sudah join, ada peluang bisnisnya juga lhoo 🥰
.
.
More info/order/join member:
Winda
0812-8985-0812
.
#foundationroyaljellyjafra #foundation #royaljellyfoundation #foundationroyaljelly #makeupjafra #glowingskincare #glowingskin #koreanmakeup #koreanlook #memberjafra #jafradepok #jafraindramayu #jafrajakarta #jafraciputat #jafrabintaro #jafrabogor #jafrabsd #jafrapamulang #jafratangerangselatan #jafracirebon #jafrajabodetabek #jafratangerang

💞Foundation RJ yg best seller . . Foundation ini aman digunakan sehari2, ringan engga bikin cracking, hasil flawless . . Kandungan Royal Jelly RJx didalamnya mampu menutrisi kulit wajah, dapat menyamarkan tanda2 penuaan, mampu menutupi kekurangan diwajah kamu lhoo.. selain itu SPF 20 nya mampu melindungi kulit dari bahaya sinar matahari UVA & UVB . . Must have item banget ini. Belum join member?? Lebih hemat jika sudah join, ada peluang bisnisnya juga lhoo 🥰 . . More info/order/join member: Winda 0812-8985-0812 . #foundationroyaljellyjafra #foundation #royaljellyfoundation #foundationroyaljelly #makeupjafra #glowingskincare #glowingskin #koreanmakeup #koreanlook #memberjafra #jafradepok #jafraindramayu #jafrajakarta #jafraciputat #jafrabintaro #jafrabogor #jafrabsd #jafrapamulang #jafratangerangselatan #jafracirebon #jafrajabodetabek #jafratangerang

Apa yg bestnya foundation  ni? Selain merawat kulit muka, spf ni ada pelindung UV tau. Sepam mampu cover seluruh muka. Mekap nampak natural aje, apatah lagi sebelum tu dah sapu serum.

#fd #skincareroutine #foundation #aoricosmetics #agentaori #kualalumpur

Apa yg bestnya foundation ni? Selain merawat kulit muka, spf ni ada pelindung UV tau. Sepam mampu cover seluruh muka. Mekap nampak natural aje, apatah lagi sebelum tu dah sapu serum. #fd #skincareroutine #foundation #aoricosmetics #agentaori #kualalumpur

Semangat pagi

Temen2 ada yg nyari foundation yg ringan, yg cocok utk kulit sensitif?

The ONE IlluSkin Aqua Boost Foundation SPF 20 punya dua pilihan warna yang bisa teman2 sesuaikan dengan warna kulit untuk hasil wajah cantik natural.
Tak hanya menutupi kekurangan, foundation yang juga cocok untuk kulit sensitif ini memberikan kesegaran sehingga wajah temen2 tetap berseri seharian.

Dann bulan ini disc 50% lho
Yuk order skrg!! Klik link ini utk belanja
https://id.oriflame.com?store=linceamd
Klik link ini 
http://bit.ly/Linceoriflame

#oriflame#katalogseptember#makeup#foundation#one#aquaboostfoundation#bisnisonline#bisnisdarirumah#peluangbisnis#penghasilansampingan#bisnismahasiswa#bisnispelajar#belajarbisnis#jenjangkarier#jalanjalangratis#jenjangkarier#

Semangat pagi Temen2 ada yg nyari foundation yg ringan, yg cocok utk kulit sensitif? The ONE IlluSkin Aqua Boost Foundation SPF 20 punya dua pilihan warna yang bisa teman2 sesuaikan dengan warna kulit untuk hasil wajah cantik natural. Tak hanya menutupi kekurangan, foundation yang juga cocok untuk kulit sensitif ini memberikan kesegaran sehingga wajah temen2 tetap berseri seharian. Dann bulan ini disc 50% lho Yuk order skrg!! Klik link ini utk belanja https://id.oriflame.com?store=linceamd Klik link ini http://bit.ly/Linceoriflame #oriflame #katalogseptember #makeup #foundation #one #aquaboostfoundation #bisnisonline #bisnisdarirumah #peluangbisnis #penghasilansampingan #bisnismahasiswa #bisnispelajar #belajarbisnis #jenjangkarier #jalanjalangratis #jenjangkarier #

Uno de los problemas que más padecemos las amantes del maquillaje #MakeupJunkies es que el tono de nuestra base no nos queda exacto.

Muchas veces lo necesitamos más calido, más amarillo, mas frío, o más claro, pues comprar esto fue uno de los mejores alivios para este tema, es el Pro Color Foundation Mixing Pigment de @lagirlcosmetics, el que observan en la foto convierte la base que sea, de la marca que sea en tonos más cálidos y lo mejor de todo es que lo hace SIN alterar la fórmula. 💃

La verdad es que quede encantada con esto, me costo solo $9.99 en @eli.cosmetics.pty y definitivamente se los recomiendo, como les comente hay para todas las necesidades: Azul para más frio, Amarillo para subtonos más amarillos, y blanco para aclarar el tono, lo único que no es posible es oscurecerlo como tal, para esto si requieren mezclar con otra base.
.
.
. 🧚🏻‍♀️Este frasco me va a durar muchísimo ya que en mi caso en particular con un solo "pump" es suficiente. Cuéntame ¿Ya lo has probado? Te cambia la vida con el tema de los tonos de la base!✨ #Bases #Foundation #ReseñasHonestas #Panama #Makeup

Uno de los problemas que más padecemos las amantes del maquillaje #MakeupJunkies es que el tono de nuestra base no nos queda exacto. Muchas veces lo necesitamos más calido, más amarillo, mas frío, o más claro, pues comprar esto fue uno de los mejores alivios para este tema, es el Pro Color Foundation Mixing Pigment de @lagirlcosmetics, el que observan en la foto convierte la base que sea, de la marca que sea en tonos más cálidos y lo mejor de todo es que lo hace SIN alterar la fórmula. 💃 La verdad es que quede encantada con esto, me costo solo $9.99 en @eli.cosmetics.pty y definitivamente se los recomiendo, como les comente hay para todas las necesidades: Azul para más frio, Amarillo para subtonos más amarillos, y blanco para aclarar el tono, lo único que no es posible es oscurecerlo como tal, para esto si requieren mezclar con otra base. . . . 🧚🏻‍♀️Este frasco me va a durar muchísimo ya que en mi caso en particular con un solo "pump" es suficiente. Cuéntame ¿Ya lo has probado? Te cambia la vida con el tema de los tonos de la base!✨ #Bases #Foundation #ReseñasHonestas #Panama #Makeup

Bismillah 
Senin optimis.. Semoga semakin laris manis

Mau COD an. ??? Hayuuuu..tapi jangan jauh jauh ya mak 😁 kasian nanti aq nyasar 
Bisa ketemuan sekitaran #pondokgede
#lubangbuaya
#bekasi silahkan ya 
#bedakpadat #bedaktabur #foundation #berlkosmetik #twcberl #lipmatteberl #lipstick

Bismillah Senin optimis.. Semoga semakin laris manis Mau COD an. ??? Hayuuuu..tapi jangan jauh jauh ya mak 😁 kasian nanti aq nyasar Bisa ketemuan sekitaran #pondokgede #lubangbuaya #bekasi silahkan ya #bedakpadat #bedaktabur #foundation #berlkosmetik #twcberl #lipmatteberl #lipstick

A lightweight formula with medium buildable coverage that blends across the complexion like a second skin, for a matte finish that stays put.

Idr 155.000
#makeup #kosmetik #makeover #makeoverpowerstay #makeoverpowerstayweightlessliquidfoundation #makeoverpowerstayliquidfoundation #makeoverliquidfoundation #foundation

A lightweight formula with medium buildable coverage that blends across the complexion like a second skin, for a matte finish that stays put. Idr 155.000 #makeup #kosmetik #makeover #makeoverpowerstay #makeoverpowerstayweightlessliquidfoundation #makeoverpowerstayliquidfoundation #makeoverliquidfoundation #foundation

Camera isn’t picking it up well, but that olive green smoke out under the eye though 🔥🔥💣💣

Camera isn’t picking it up well, but that olive green smoke out under the eye though 🔥🔥💣💣

Niñas les dejo nuestro primer  MOMATIP 🤩😊🎉 ¿Como encontrar  el tono de base Perfecto? Espero les sea útil 🙌🏼😉 también les comparto como se ve aplicada la nueva base que adquirí 😉😉 recuerden que podemos traer cualquier producto de la marca💯🔝 que deseen 🤩 #solooriginales #lasmejoresmarcas #momatip #shadefinder #patmagrath #foundation #tips #lovemakeup #makeupaddicted

Niñas les dejo nuestro primer MOMATIP 🤩😊🎉 ¿Como encontrar el tono de base Perfecto? Espero les sea útil 🙌🏼😉 también les comparto como se ve aplicada la nueva base que adquirí 😉😉 recuerden que podemos traer cualquier producto de la marca💯🔝 que deseen 🤩 #solooriginales #lasmejoresmarcas #momatip #shadefinder #patmagrath #foundation #tips #lovemakeup #makeupaddicted

El ejemplo perfecto de como puede cambiar un maquillaje utilizando la famosa técnica del contouring. #MUD #MudMexico #Maquillaje #Cosmeticos

El ejemplo perfecto de como puede cambiar un maquillaje utilizando la famosa técnica del contouring. #MUD #MudMexico #Maquillaje #Cosmeticos

Want a high-performing foundation that is free from nasties, 98% natural and isn't harmful to your skin? The 1SKIN Treatment Fusion Foundation by O Cosmedics is the answer. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Designed to hydrate and protect the skin, while providing a light-weight velvety finish, the 1SKIN range is suitable for all skin types. Also fused with skincare to help support firmness, elasticity and collagen synthesis, what isn't to love about this product?!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We love the range here at Exhale and have all 7 shades available, along with their entire skincare and product range. Available both in salon and online.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📷: @eloisesmith_va

Want a high-performing foundation that is free from nasties, 98% natural and isn't harmful to your skin? The 1SKIN Treatment Fusion Foundation by O Cosmedics is the answer. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Designed to hydrate and protect the skin, while providing a light-weight velvety finish, the 1SKIN range is suitable for all skin types. Also fused with skincare to help support firmness, elasticity and collagen synthesis, what isn't to love about this product?!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We love the range here at Exhale and have all 7 shades available, along with their entire skincare and product range. Available both in salon and online.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: @eloisesmith_va

What's a better duo than liquid foundation and a beauty sponge 😍⁠
⁠
These two products will create a gorgeous glowing base of makeup that is blended to perfection. ⁠
⁠
Try both of these products for 50% off for a limited time!⁠
⁠
Use code: SALE50 at checkout. ⁠
⁠
⁠
#anybodycosmetics #makeup #love #makeupjunkie #naturalbeauty #beautiful #makeupbrushes #foundation #cosmetics #highlighter #crueltyfree #natural #crueltyfreemakeup #wakeupandmakeup #mua #makeupartist #fashion #foundation #beauty

What's a better duo than liquid foundation and a beauty sponge 😍⁠ ⁠ These two products will create a gorgeous glowing base of makeup that is blended to perfection. ⁠ ⁠ Try both of these products for 50% off for a limited time!⁠ ⁠ Use code: SALE50 at checkout. ⁠ ⁠ ⁠ #anybodycosmetics #makeup #love #makeupjunkie #naturalbeauty #beautiful #makeupbrushes #foundation #cosmetics #highlighter #crueltyfree #natural #crueltyfreemakeup #wakeupandmakeup #mua #makeupartist #fashion #foundation #beauty

rihanna came to korea last week to promote her @fentybeauty in seoul, should i go visit and take pics of the display?🤔
#fenty #fentybeauty #rihanna #seoul #koreanmakeup #korea #ziba #makeup #makeover #shinsegaedutyfree #ziba_cozmo #foundation #dresses #lipstick

rihanna came to korea last week to promote her @fentybeauty in seoul, should i go visit and take pics of the display?🤔 #fenty #fentybeauty #rihanna #seoul #koreanmakeup #korea #ziba #makeup #makeover #shinsegaedutyfree #ziba_cozmo #foundation #dresses #lipstick

Ada yang jenis kaki travel ke dekat sini? Kita ni sebagai perempuan kalau taknak makeup terlalu heavy pun, at least kena juga berbedak. Baru lah nampak berseri. Snow White Foundation Cushion ini sesuai bagi mereka yang jenis on-the-go. Paling penting sekali, ia dapat melindungi kulit si pemakai kerana mengandungi SPF50.
.
SNOW WHITE FOUNDATION CUSHION .
RM 89sm/RM95ss .

Cepat ! Cepat! Cepat!
~whatsapp 
http://wasap.my/60135337955
http://wasap.my/60135337955
http://wasap.my/60135337955
.
#asbeauty #bbcushion #foundation

Ada yang jenis kaki travel ke dekat sini? Kita ni sebagai perempuan kalau taknak makeup terlalu heavy pun, at least kena juga berbedak. Baru lah nampak berseri. Snow White Foundation Cushion ini sesuai bagi mereka yang jenis on-the-go. Paling penting sekali, ia dapat melindungi kulit si pemakai kerana mengandungi SPF50. . SNOW WHITE FOUNDATION CUSHION . RM 89sm/RM95ss . Cepat ! Cepat! Cepat! ~whatsapp http://wasap.my/60135337955 http://wasap.my/60135337955 http://wasap.my/60135337955 . #asbeauty #bbcushion #foundation

Anna Ou
•
•
•
•
SKIN
@reviveskincare Pore Correctif serum (as primer)
@narsissist sheer glow foundation (Syracuse)
@narsissist soft matte concealer (biscuit)
@anastasiabeverlyhills contour kit (light to medium)
@bobbibrown highlighting powder (afternoon glow)
@lauramercier translucent powder
•
EYES
@narsissist skin deep eyeshadow palette
@rodialbeauty Glamolash mascara XXL
@hourglasscosmetics brow pencil (Ash) •
LIP
@narsissist lip stick (Toledo)
•
•
•
• •
#wakeupandmakeup #makeup #mua #makeupartist #morphe #brows #jeffreestarcosmetics #motd #dressyourface #skincare #undiscovered_muas #instaglam #menthatblend #boysinmakeup #guymua #malemuas #bretmansvanity #malemua #benefitcosmetics #mascara #morphebabe #foundation #norvina #featuring_mua #makeupartistworldwide #feature_muas #makeuptutorial #highlighter #instagay #meninmakeup

Anna Ou • • • • SKIN @reviveskincare Pore Correctif serum (as primer) @narsissist sheer glow foundation (Syracuse) @narsissist soft matte concealer (biscuit) @anastasiabeverlyhills contour kit (light to medium) @bobbibrown highlighting powder (afternoon glow) @lauramercier translucent powder • EYES @narsissist skin deep eyeshadow palette @rodialbeauty Glamolash mascara XXL @hourglasscosmetics brow pencil (Ash) • LIP @narsissist lip stick (Toledo) • • • • • #wakeupandmakeup #makeup #mua #makeupartist #morphe #brows #jeffreestarcosmetics #motd #dressyourface #skincare #undiscovered_muas #instaglam #menthatblend #boysinmakeup #guymua #malemuas #bretmansvanity #malemua #benefitcosmetics #mascara #morphebabe #foundation #norvina #featuring_mua #makeupartistworldwide #feature_muas #makeuptutorial #highlighter #instagay #meninmakeup

A little updated everyday eyebrow. .
.
I used @anastasiabeverlyhills dipbrow pomade in Dark Brown. 
With @covergirl concealer .
.
I look like a pumpkin to perfectly match the fall weather.

A little updated everyday eyebrow. . . I used @anastasiabeverlyhills dipbrow pomade in Dark Brown. With @covergirl concealer . . I look like a pumpkin to perfectly match the fall weather.

If You Can’t Park It And Not Look Back As You Walk Away You Bought The Wrong Truck
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Find Great Deals On Used Cars, Trucks & SUVs! Ratings You Can Trust. Trade-In Value. Best Local Deals. Dealer Reviews. Come check out our selection 😌😌😌 link in our bio‼️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Pricing insights help you make sure you’re getting a great deal. We have free tools on our website like Carstory, Carfax, Cargurus and Kelley Blue Book Instant Cash Offer to assist your next purchase. 👉🏻 click link in the profile 👈🏻
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
We work with different credit situations. Do a quick online application
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Do you have a trade in or just want to sell us your car? We buy cars using KBBICO. Get a free no obligation appraisal today‼️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Make sure you follow @randbautocenter_ for more amazing car content
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👀 get featured 👉🏻 Tag us and use #randbautocenter 📸@
.
#usedcarsforsale #usedtrucksforsale #usedsuvsforsale #usedsedans #carphotography #cars #usedcardealer #usedcars #greatdeals #charity #foundation #carlifestyle #area51 #area51memes #area51raid #area51meme

If You Can’t Park It And Not Look Back As You Walk Away You Bought The Wrong Truck ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Find Great Deals On Used Cars, Trucks & SUVs! Ratings You Can Trust. Trade-In Value. Best Local Deals. Dealer Reviews. Come check out our selection 😌😌😌 link in our bio‼️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Pricing insights help you make sure you’re getting a great deal. We have free tools on our website like Carstory, Carfax, Cargurus and Kelley Blue Book Instant Cash Offer to assist your next purchase. 👉🏻 click link in the profile 👈🏻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ We work with different credit situations. Do a quick online application ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Do you have a trade in or just want to sell us your car? We buy cars using KBBICO. Get a free no obligation appraisal today‼️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Make sure you follow @randbautocenter_ for more amazing car content ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👀 get featured 👉🏻 Tag us and use #randbautocenter 📸@ . #usedcarsforsale #usedtrucksforsale #usedsuvsforsale #usedsedans #carphotography #cars #usedcardealer #usedcars #greatdeals #charity #foundation #carlifestyle #area51 #area51memes #area51raid #area51meme

شو هذا الجمال
@roqaia__ismail 
اجمل بلوجر مصريه تابعوها
@panda_store56
@.افضل استور  اون لاين في مصر خلال ال ٤ سنين  يشمل ميك اب اوريجينال واسكين كير و هير كير يوجد بيع افضل انواع.الزيوت االخاصه بالشعر .
.
.
. 💄 #makeup #instamakeup #instatags @insta.tags #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful@panda_store56

شو هذا الجمال @roqaia__ismail اجمل بلوجر مصريه تابعوها @panda_store56 @.افضل استور اون لاين في مصر خلال ال ٤ سنين يشمل ميك اب اوريجينال واسكين كير و هير كير يوجد بيع افضل انواع.الزيوت االخاصه بالشعر . . . . 💄 #makeup #instamakeup #instatags @insta.tags #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful @panda_store56

Promo promo promo‼️ Nak cantik?? Nak Lawa??
Pakai pelembap Dermova confirm menyerlahkan seri kulit anda! ♥️Membantu memulihkan tisu kulit yang rosak ♥️Mengurangkan iritasi dan jangkitan ♥️Meningkatkan kelembapan kulit ♥️Mengurangkan kehilangan air dalam lapisan epidermis
♥️Melembutkan kulit yang kasar ♥️Merawat kerosakan kulit
♥️Membantu peyembuhan dari dalam lapisan kulit
♥️Meningkatkan kelembapan kulit
♥️Membantu mengurangkan kedutan, garis garis halus dan memelihara keremajaan kulit

Bagusnya Dermova ni! 
Dengan hanya satu bekas Dermova Dream Skin Gel Moisturiser, anda dapat semua treatment di atas hanya dengan harga RM79 je tau 😍 ber SPA lah dirumah dengan DERMOVA pasti tak menyesal😘

#dermova 
#chocofit #syedewa #naelofarhijab  #puretoxesmist  #sayajual  #cantiksihat #olshopmedan #bazarpaknil #plussize#bajubesar #sobella 
#pelembab #ubatkurus #skincaremalaysia  #jomkurus #kulitcantik #foundation #cantiksihat #kaklove #alhaalfacosmetics #nrcmalaysia #obatkurus #bajubesarmalaysia  #bajuplussize #plussizemalaysia #chocofitindonesia
 #makeup #chocofitmedan #bajumurah

Promo promo promo‼️ Nak cantik?? Nak Lawa?? Pakai pelembap Dermova confirm menyerlahkan seri kulit anda! ♥️Membantu memulihkan tisu kulit yang rosak ♥️Mengurangkan iritasi dan jangkitan ♥️Meningkatkan kelembapan kulit ♥️Mengurangkan kehilangan air dalam lapisan epidermis ♥️Melembutkan kulit yang kasar ♥️Merawat kerosakan kulit ♥️Membantu peyembuhan dari dalam lapisan kulit ♥️Meningkatkan kelembapan kulit ♥️Membantu mengurangkan kedutan, garis garis halus dan memelihara keremajaan kulit Bagusnya Dermova ni! Dengan hanya satu bekas Dermova Dream Skin Gel Moisturiser, anda dapat semua treatment di atas hanya dengan harga RM79 je tau 😍 ber SPA lah dirumah dengan DERMOVA pasti tak menyesal😘 #dermova #chocofit #syedewa #naelofarhijab #puretoxesmist #sayajual #cantiksihat #olshopmedan #bazarpaknil #plussize #bajubesar #sobella #pelembab #ubatkurus #skincaremalaysia #jomkurus #kulitcantik #foundation #cantiksihat #kaklove #alhaalfacosmetics #nrcmalaysia #obatkurus #bajubesarmalaysia #bajuplussize #plussizemalaysia #chocofitindonesia #makeup #chocofitmedan #bajumurah

Terminando el día con estas compritas. Me encanta el maquillaje de alta gama pero cuando encuentro joyitas baratas también es la mejor sensación del mundo. No se por qué pero especialmente me da codo con el setting spray y el rímel cuando es de diario. 
#settingspray #maquillaje #maquillajeeconomico #makeuphall #lipstick #mate #tips #mascaradepestañas #foundation #basedemaquillaje

Terminando el día con estas compritas. Me encanta el maquillaje de alta gama pero cuando encuentro joyitas baratas también es la mejor sensación del mundo. No se por qué pero especialmente me da codo con el setting spray y el rímel cuando es de diario. #settingspray #maquillaje #maquillajeeconomico #makeuphall #lipstick #mate #tips #mascaradepestañas #foundation #basedemaquillaje

Promo promo promo‼️ Nak cantik?? Nak Lawa??
Pakai pelembap Dermova confirm menyerlahkan seri kulit anda! ♥️Membantu memulihkan tisu kulit yang rosak ♥️Mengurangkan iritasi dan jangkitan ♥️Meningkatkan kelembapan kulit ♥️Mengurangkan kehilangan air dalam lapisan epidermis
♥️Melembutkan kulit yang kasar ♥️Merawat kerosakan kulit
♥️Membantu peyembuhan dari dalam lapisan kulit
♥️Meningkatkan kelembapan kulit
♥️Membantu mengurangkan kedutan, garis garis halus dan memelihara keremajaan kulit

Bagusnya Dermova ni! 
Dengan hanya satu bekas Dermova Dream Skin Gel Moisturiser, anda dapat semua treatment di atas hanya dengan harga RM79 je tau 😍 ber SPA lah dirumah dengan DERMOVA pasti tak menyesal😘

#dermova 
#chocofit #syedewa #naelofarhijab  #puretoxesmist  #sayajual  #cantiksihat #olshopmedan #bazarpaknil #plussize#bajubesar #sobella 
#pelembab #ubatkurus #skincaremalaysia  #jomkurus #kulitcantik #foundation #cantiksihat #kaklove #alhaalfacosmetics #nrcmalaysia #obatkurus #bajubesarmalaysia  #bajuplussize #plussizemalaysia #chocofitindonesia
 #makeup #chocofitmedan #bajumurah

Promo promo promo‼️ Nak cantik?? Nak Lawa?? Pakai pelembap Dermova confirm menyerlahkan seri kulit anda! ♥️Membantu memulihkan tisu kulit yang rosak ♥️Mengurangkan iritasi dan jangkitan ♥️Meningkatkan kelembapan kulit ♥️Mengurangkan kehilangan air dalam lapisan epidermis ♥️Melembutkan kulit yang kasar ♥️Merawat kerosakan kulit ♥️Membantu peyembuhan dari dalam lapisan kulit ♥️Meningkatkan kelembapan kulit ♥️Membantu mengurangkan kedutan, garis garis halus dan memelihara keremajaan kulit Bagusnya Dermova ni! Dengan hanya satu bekas Dermova Dream Skin Gel Moisturiser, anda dapat semua treatment di atas hanya dengan harga RM79 je tau 😍 ber SPA lah dirumah dengan DERMOVA pasti tak menyesal😘 #dermova #chocofit #syedewa #naelofarhijab #puretoxesmist #sayajual #cantiksihat #olshopmedan #bazarpaknil #plussize #bajubesar #sobella #pelembab #ubatkurus #skincaremalaysia #jomkurus #kulitcantik #foundation #cantiksihat #kaklove #alhaalfacosmetics #nrcmalaysia #obatkurus #bajubesarmalaysia #bajuplussize #plussizemalaysia #chocofitindonesia #makeup #chocofitmedan #bajumurah

Smashbox Team at the Studio Skin Full Coverage Foundation Event with Founder, @davisfactor 📸Repost photo 1

Smashbox Team at the Studio Skin Full Coverage Foundation Event with Founder, @davisfactor 📸Repost photo 1

Stunning eye makeup on @alexyamayoral 💎 Miss Beauty Babes 💎
DM US FOR A SHOUTOUT

Stunning eye makeup on @alexyamayoral 💎 Miss Beauty Babes 💎 DM US FOR A SHOUTOUT

Foundations! I’m a sucker for CC creams and light coverage dewy foundations. What’s your favorite type and coverage for foundations?
.
.
.
#foundation #flatlay #flatlayoftheday #crueltyfree #crueltyfreemakeup #crueltyfreeskincare #beauty #makeup #nudestix #hourglass #physiciansformula #bootsno7 #coverfx #milkmakeup #itcosmetics #thrivecausemetics

Foundations! I’m a sucker for CC creams and light coverage dewy foundations. What’s your favorite type and coverage for foundations? . . . #foundation #flatlay #flatlayoftheday #crueltyfree #crueltyfreemakeup #crueltyfreeskincare #beauty #makeup #nudestix #hourglass #physiciansformula #bootsno7 #coverfx #milkmakeup #itcosmetics #thrivecausemetics

Our Best Foundation is getting better! 13 NEW shades have been added to Merle Norman's wildly popular Ultra Powder Foundation! Made for all skin types, this pressed powder gives beautiful coverage with a skin matte finish, all in a easy-to-carry compact! #MerleNorman #MerleGirl #new #powder #foundation #makeup #dermatologisttested #mnvictorville

Our Best Foundation is getting better! 13 NEW shades have been added to Merle Norman's wildly popular Ultra Powder Foundation! Made for all skin types, this pressed powder gives beautiful coverage with a skin matte finish, all in a easy-to-carry compact! #MerleNorman #MerleGirl #new #powder #foundation #makeup #dermatologisttested #mnvictorville

تونر لازله الحبوب واثارها
@roqaia__ismail 
اجمل بلوجر مصريه تابعوها
.
@panda_store56
.افضل استور  اون لاين في مصر خلال ال ٤ سنين  يشمل ميك اب اوريجينال واسكين كير و هير كير يوجد بيع افضل انواع.الزيوت االخاصه بالشعر .
.
.
. 💄 #makeup #instamakeup #instatags @insta.tags #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful@panda_store56

تونر لازله الحبوب واثارها @roqaia__ismail اجمل بلوجر مصريه تابعوها . @panda_store56 .افضل استور اون لاين في مصر خلال ال ٤ سنين يشمل ميك اب اوريجينال واسكين كير و هير كير يوجد بيع افضل انواع.الزيوت االخاصه بالشعر . . . . 💄 #makeup #instamakeup #instatags @insta.tags #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful @panda_store56

Love everything about this look. Coral lip vibes ✨

Love everything about this look. Coral lip vibes ✨

Collab with this gorgeous girl!! @danivassallo and 📸 @fvni
And even the rose has makeup! 😂😉❤️👌🏼 ❤️ Using the @hudabeauty @huda  obsessions palette .. yeah I’m obsessed 🤤
.
.
.
#makeup #instamakeup #cosmetics #eyes #fashion #eyeshadow #puertorico #hair#foundation #like #eyes #eyebrows #makeuplooks #makeupideas #pictureoftheday #photoshoot #beauty #beautiful #retouchingacademy

Collab with this gorgeous girl!! @danivassallo and 📸 @fvni And even the rose has makeup! 😂😉❤️👌🏼 ❤️ Using the @hudabeauty @huda obsessions palette .. yeah I’m obsessed 🤤 . . . #makeup #instamakeup #cosmetics #eyes #fashion #eyeshadow #puertorico #hair #foundation #like #eyes #eyebrows #makeuplooks #makeupideas #pictureoftheday #photoshoot #beauty #beautiful #retouchingacademy

Only 20 days to go to @melbmara, so time to join JMBF Team for our biggest fundraiser because TOGETHER we can make a DIFFERENCE 
#repost @melbmara
・・・
20 days to go! 💪
Spots are filling up fast in ALL distances - Don't miss out on "Australia's largest marathon".
Register now  Come join us this year on Oct 13th - Run for those who can’t- Join JMB Foundation #Team🏃🏻‍♀️🏃🏽‍♂️🏃🏾‍♀️🏃🏿‍♂️start #fundraising now as together we can make a difference - register @melbmara ・・・🏃🏼‍♀️🏃🏽‍♂️ #jmb #foundation #helping #young #people #australians living with #abi #melbourne #mcg #marathon #training

Only 20 days to go to @melbmara, so time to join JMBF Team for our biggest fundraiser because TOGETHER we can make a DIFFERENCE #repost @melbmara ・・・ 20 days to go! 💪 Spots are filling up fast in ALL distances - Don't miss out on "Australia's largest marathon". Register now Come join us this year on Oct 13th - Run for those who can’t- Join JMB Foundation #Team🏃🏻‍♀️🏃🏽‍♂️🏃🏾‍♀️🏃🏿‍♂️start #fundraising now as together we can make a difference - register @melbmara ・・・🏃🏼‍♀️🏃🏽‍♂️ #jmb #foundation #helping #young #people #australians living with #abi #melbourne #mcg #marathon #training

NON REFILL BB CREAM BIOAQUA CREAM AIR GOLD CUSHION EXTREME BARE 
Rp 44 rb
BB BIOAQUA CREAM AIR CUSHION EXTREME BARE NON REFILL
BB Cushion Ini Dapat Menyejukkan Kulit Dengan Tekstur Yang Kenyal Saat Pengaplikasian Dan Menjaga Makeup Tetap Cantik Seharian Tanpa Kilap Serta Menutup Noda Dan Memberikan Efek Kulit Bersih Dan Cerah.

OIL CONTROL & WATERPROOF
Bb Cream Cushion Merupakan Cushion Powder Yang Akan Mengontrol Kilap Dan Minyak Berlebih Pada Kulit Wajah Anda, Bb Cream Cushion Sangat Mudah Digunakan Dengan Hasil Makeup Halus Dan Merata.

FIT ANY FACE
Bioaqua Liquid Concealer Foundation Bb Cream Ini Cocok Juga Untuk Semua Jenis Kulit, Bahkan Untuk Kulit Sensitive Sekalipun.

CARA PAKAI
Oleskan Cream Ini Ke Wajah Anda Dan Ratakan Perlahan Ke Seluruh Bagian Wajah Dan Tunggu Menit. Wajah Tampak Bersih Dan Cerah.

TIPS
Bila Warna Terlalu Terang, Tepukan Bantalan Ke Punggung Tangan Sesaat Untuk Mengoksidasi Warnanya Ke Warna Kulit. Jangan Berpatokan Pada Warna Cushion Tapi Dari Cushion Pad Ke Kulit.

#reti_allstore #bioaqua #makeup #concealer #cream #bbcream #foundation #cushion #bioaquacushion

NON REFILL BB CREAM BIOAQUA CREAM AIR GOLD CUSHION EXTREME BARE Rp 44 rb BB BIOAQUA CREAM AIR CUSHION EXTREME BARE NON REFILL BB Cushion Ini Dapat Menyejukkan Kulit Dengan Tekstur Yang Kenyal Saat Pengaplikasian Dan Menjaga Makeup Tetap Cantik Seharian Tanpa Kilap Serta Menutup Noda Dan Memberikan Efek Kulit Bersih Dan Cerah. OIL CONTROL & WATERPROOF Bb Cream Cushion Merupakan Cushion Powder Yang Akan Mengontrol Kilap Dan Minyak Berlebih Pada Kulit Wajah Anda, Bb Cream Cushion Sangat Mudah Digunakan Dengan Hasil Makeup Halus Dan Merata. FIT ANY FACE Bioaqua Liquid Concealer Foundation Bb Cream Ini Cocok Juga Untuk Semua Jenis Kulit, Bahkan Untuk Kulit Sensitive Sekalipun. CARA PAKAI Oleskan Cream Ini Ke Wajah Anda Dan Ratakan Perlahan Ke Seluruh Bagian Wajah Dan Tunggu Menit. Wajah Tampak Bersih Dan Cerah. TIPS Bila Warna Terlalu Terang, Tepukan Bantalan Ke Punggung Tangan Sesaat Untuk Mengoksidasi Warnanya Ke Warna Kulit. Jangan Berpatokan Pada Warna Cushion Tapi Dari Cushion Pad Ke Kulit. #reti_allstore #bioaqua #makeup #concealer #cream #bbcream #foundation #cushion #bioaquacushion

What’s better than a GREAT Mascara? The WEEKEND! It’s over now lol. But we start our Home school tomorrow morning. Y’all pray for us 😂 #cccream #foundation #mascara #lashes #crueltyfree #crueltyfreemakeup #greenmakeup #enviromentallyfriendly #easymakeuptutorial #brows #homeschool #momof6 #workfromhome #icandoit #momwin #trending #youtuber #influencer

What’s better than a GREAT Mascara? The WEEKEND! It’s over now lol. But we start our Home school tomorrow morning. Y’all pray for us 😂 #cccream #foundation #mascara #lashes #crueltyfree #crueltyfreemakeup #greenmakeup #enviromentallyfriendly #easymakeuptutorial #brows #homeschool #momof6 #workfromhome #icandoit #momwin #trending #youtuber #influencer

Reformulated 
Giorgio Armani Face Fabric Foundation 
สูตรนี้ดีกว่าสูตรเดิม ตรงที่ลดความรู้สึกเหมือนใช้ซิลิโคนทาหน้า ลงไปได้เยอะจนแทบเหมือนทา primer ชั้นดีเพื่อปรับสีผิว ซึ่งก็จริงตามนั่นเพราะตัวนี้น่าจะเป็น tinted primer มากกว่าจะเป็นรองพื้น คนใช้ต้องพื้นผิวดีอยู่แล้ว แต่ต้องการรองพื้นที่ทำให้หน้าเรียบเนียน ดูสดใส ผิวดี ปกปิดเล็กน้อย ส่วนตัวชอบรุ่นนี้มากกว่ารุ่นเก่า คืองานผิวที่แท้ทรู 
#foundationroutine
#makeupmonday 
#beautylegend 
#foundation 
#makeuptutorial 
#makeup 
#armanibeautythailand 
#armanibeauty
#skincarecommunity 
#skincare 
#skincareroutine 
#skincareproducts 
#amroutine

Reformulated Giorgio Armani Face Fabric Foundation สูตรนี้ดีกว่าสูตรเดิม ตรงที่ลดความรู้สึกเหมือนใช้ซิลิโคนทาหน้า ลงไปได้เยอะจนแทบเหมือนทา primer ชั้นดีเพื่อปรับสีผิว ซึ่งก็จริงตามนั่นเพราะตัวนี้น่าจะเป็น tinted primer มากกว่าจะเป็นรองพื้น คนใช้ต้องพื้นผิวดีอยู่แล้ว แต่ต้องการรองพื้นที่ทำให้หน้าเรียบเนียน ดูสดใส ผิวดี ปกปิดเล็กน้อย ส่วนตัวชอบรุ่นนี้มากกว่ารุ่นเก่า คืองานผิวที่แท้ทรู #foundationroutine #makeupmonday #beautylegend #foundation #makeuptutorial #makeup #armanibeautythailand #armanibeauty #skincarecommunity #skincare #skincareroutine #skincareproducts #amroutine

WARNA-WARNA HOT LIPMATTE PEACH EDITION.
.
Hanya RM 49.90 sahaja satu kotak yang mengandungi 3 mini lipmatte yang super duper best🔥🔥.
.
Jom dapatkan sebelum kehabisan stok.
. 🎗JOM JOIN TEAM ELYSIAN DAN DAPAT BUAT DUIT EXTRA.
.
🌈EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN.
.
📱Whatsapp 012-2811550 to order.
-
🚗COD available in Kota Bharu.
.  #elysiankelantan #kelantan #kotabharu #serum #foundation #teamelysianfarah #duckscarve #ducktoletgo #sayajualmurah #sayajual #maluapabossku #bbb #bukanbesebese

WARNA-WARNA HOT LIPMATTE PEACH EDITION. . Hanya RM 49.90 sahaja satu kotak yang mengandungi 3 mini lipmatte yang super duper best🔥🔥. . Jom dapatkan sebelum kehabisan stok. . 🎗JOM JOIN TEAM ELYSIAN DAN DAPAT BUAT DUIT EXTRA. . 🌈EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN. . 📱Whatsapp 012-2811550 to order. - 🚗COD available in Kota Bharu. . #elysiankelantan #kelantan #kotabharu #serum #foundation #teamelysianfarah #duckscarve #ducktoletgo #sayajualmurah #sayajual #maluapabossku #bbb #bukanbesebese

Our NEW Beyond Matte Liquid Foundation definitely goes above and beyond! A primer, concealer and foundation all-in-one to create buildable, flawless coverage in 18 self-adjusting shades. We are totally obsessed!
.
Want to try it for yourself? Visit a @janeiredale_canada retailer near you and explore the entire collection🛍
.
.
.
#beyondmatte #foundation #janeiredale #janeiredalecanada #beauty #makeup  #beautyandskincare #beautyandwellness #naturalbeauty #naturalbeautyenhanced #wakeupandmakeup #beautyfromtheinsideout #crueltyfree #instabeauty #instamakeup #musthave #loveyourskin #mua

Our NEW Beyond Matte Liquid Foundation definitely goes above and beyond! A primer, concealer and foundation all-in-one to create buildable, flawless coverage in 18 self-adjusting shades. We are totally obsessed! . Want to try it for yourself? Visit a @janeiredale_canada retailer near you and explore the entire collection🛍 . . . #beyondmatte #foundation #janeiredale #janeiredalecanada #beauty #makeup #beautyandskincare #beautyandwellness #naturalbeauty #naturalbeautyenhanced #wakeupandmakeup #beautyfromtheinsideout #crueltyfree #instabeauty #instamakeup #musthave #loveyourskin #mua

I feel like garbage today, so here’s a pic from a few days ago. 🦇💙
—————
Products used: 
#primer : #elfcosmetics poreless putty primer
#foundation: #juviasplace I am magic velvety matte foundation in maricao 710
#concealer: #makeuprevolution makeup revolution conceal & define C01
#contour : #anastasiabeverlyhills cream contour palette in light
#settingpowder : #lauramercier translucent loose setting powder, #juviasplace I am magic setting powder in white sands
#browpencil: #itcosmetics universal taupe
#browpowder : #essencemakeup it’s all about brows
#eyeshadow : @jeffreestar @jeffreestarcosmetics #Blueblood palette
#eyeliner : #sonyakashuk Dramatically Defining Longwear Gel Eyeliner in Ebony 
#mascara : #essencemakeup lash princess
#lashes : #ardelllashes 111
#bronzer : #milani silky matte bronzer in 01
#blush : #essence satin touch blush in 20- satin love
#highlight : JSC sarcophagus
#lips : JSC liquid lip in Leo 
#settingspray : Urban all-nighter

I feel like garbage today, so here’s a pic from a few days ago. 🦇💙 ————— Products used: #primer : #elfcosmetics poreless putty primer #foundation: #juviasplace I am magic velvety matte foundation in maricao 710 #concealer: #makeuprevolution makeup revolution conceal & define C01 #contour : #anastasiabeverlyhills cream contour palette in light #settingpowder : #lauramercier translucent loose setting powder, #juviasplace I am magic setting powder in white sands #browpencil: #itcosmetics universal taupe #browpowder : #essencemakeup it’s all about brows #eyeshadow : @jeffreestar @jeffreestarcosmetics #Blueblood palette #eyeliner : #sonyakashuk Dramatically Defining Longwear Gel Eyeliner in Ebony #mascara : #essencemakeup lash princess #lashes : #ardelllashes 111 #bronzer : #milani silky matte bronzer in 01 #blush : #essence satin touch blush in 20- satin love #highlight : JSC sarcophagus #lips : JSC liquid lip in Leo #settingspray : Urban all-nighter

Maquillaje y peinado a está bella novia 👰 
Muchas bendiciones Mrs. Gibs
Mi primer maquillaje de Novia usando mis pestañas, gracias por la confianza 
Pestañas- Mink by Marcy’s Lashes 
Always Diva! #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #TFLers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #lashes

Maquillaje y peinado a está bella novia 👰 Muchas bendiciones Mrs. Gibs Mi primer maquillaje de Novia usando mis pestañas, gracias por la confianza Pestañas- Mink by Marcy’s Lashes Always Diva! #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #TFLers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #lashes

Good morning🥰🥰🥰
.
Ann mmg suke sgt bile nk pegi kerje calit KGF ni
.
Bile dh pakai KARISMA GLOWING FOUNDATION ni trus naik confident level tu
.
Ape ade kat KGF ni🤔🤔🤔
.
🐝ada spf30 yg blh melindung kulit dr sinaran uv 🐝satu tona sesuai utk semua jenis kulit
🐝mesra wudhuk
🐝 tak melekit 🐝tak bercampuk
🐝semakin berpeluh semakin cantik 🐝tahan 12jam
🐝satu botol 20ml tahan 2@3bln 🐝tekstur yg sgt ringan.

Karisma cosmetic 👍 👍 👍 
Pasti Cantikkkk Sangattt !!! Pastikan ori baru beli !!! Nak cantik tanpa pengelupasan bersama karisma cosmetic? 
Klik 👇 
http://www.wasap.my/60173378658
(Registered Dropship karisma cosmetic)

#dropshipteamfizah 
#karismacosmetic 
#karismacosmeticbangsar
#karismacosmetictamanmelawati
#karismacosmetickualaselangor 
#kualaselangor #skincare #kulitcantik #paruthitam #parutjerawat #kusam #jerawat #jeragat #rawatjeragat #rawatmuka #rawatjerawat #skinproducts #skincareproducts #beautyproducts #beautyskincare
#dropshipteamfizah #skincare #kulitcantik #foundation #krimmuka #kulitglowing

Good morning🥰🥰🥰 . Ann mmg suke sgt bile nk pegi kerje calit KGF ni . Bile dh pakai KARISMA GLOWING FOUNDATION ni trus naik confident level tu . Ape ade kat KGF ni🤔🤔🤔 . 🐝ada spf30 yg blh melindung kulit dr sinaran uv 🐝satu tona sesuai utk semua jenis kulit 🐝mesra wudhuk 🐝 tak melekit 🐝tak bercampuk 🐝semakin berpeluh semakin cantik 🐝tahan 12jam 🐝satu botol 20ml tahan 2@3bln 🐝tekstur yg sgt ringan. Karisma cosmetic 👍 👍 👍 Pasti Cantikkkk Sangattt !!! Pastikan ori baru beli !!! Nak cantik tanpa pengelupasan bersama karisma cosmetic? Klik 👇 http://www.wasap.my/60173378658 (Registered Dropship karisma cosmetic) #dropshipteamfizah #karismacosmetic #karismacosmeticbangsar #karismacosmetictamanmelawati #karismacosmetickualaselangor #kualaselangor #skincare #kulitcantik #paruthitam #parutjerawat #kusam #jerawat #jeragat #rawatjeragat #rawatmuka #rawatjerawat #skinproducts #skincareproducts #beautyproducts #beautyskincare #dropshipteamfizah #skincare #kulitcantik #foundation #krimmuka #kulitglowing

You can find everything in one place 😎 FX Camouflage es una paleta que contiene 10 de nuestras bases correctivas cremosas de larga duración en tonos varios. Su formulación funciona como un impermiablizante de la piel limitando la perdida de hidratación y logrando un efecto a prueba de agua. Livianas, fáciles tanto de aplicar como de transportar y además contienen SPF 17. #bases #basescorrectivas #foundation #fxcamouflage #concealer #hd #apmakeup💄💋💥 #andreapellegrino

You can find everything in one place 😎 FX Camouflage es una paleta que contiene 10 de nuestras bases correctivas cremosas de larga duración en tonos varios. Su formulación funciona como un impermiablizante de la piel limitando la perdida de hidratación y logrando un efecto a prueba de agua. Livianas, fáciles tanto de aplicar como de transportar y además contienen SPF 17. #bases #basescorrectivas #foundation #fxcamouflage #concealer #hd #apmakeup💄💋💥 #andreapellegrino

Kita cuma terus berdoa dan usaha , semoga apa yg kita impikan itu tercapai dgn redha Allah SWT karena tidak ada yang lebih indah selain dari perancangnya.. 💙
.
.
#effaramanbeauty #effaraman #founder #cosmetics #cosmetic #rubbieyfoundation #foundation #foundationroutine #foundationmakeup #foundationmalaysia #rubbieyskincare #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skincareorganik #official #hq

Kita cuma terus berdoa dan usaha , semoga apa yg kita impikan itu tercapai dgn redha Allah SWT karena tidak ada yang lebih indah selain dari perancangnya.. 💙 . . #effaramanbeauty #effaraman #founder #cosmetics #cosmetic #rubbieyfoundation #foundation #foundationroutine #foundationmakeup #foundationmalaysia #rubbieyskincare #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skincareorganik #official #hq

Who is excited about the September kudos? Recieve a **FREE** collective bag along with two liquid eyeshadows, lash primer, and mascara! There is still time to order! .
.
.
#youniquemakeup #youniquepresenter #makeuptoday #makeup #younique #eyeshadow #makeuptutorial #makeuplooks #makeuplover #makeupeveryday #mascara #4dmascara #beauty #foundation #liquidfoundation #bronzer #youology #skincare #makeuptools #moodstruck #moodstruckaddiction #shadowpalette #youniquemoodstruck

Who is excited about the September kudos? Recieve a **FREE** collective bag along with two liquid eyeshadows, lash primer, and mascara! There is still time to order! . . . #youniquemakeup #youniquepresenter #makeuptoday #makeup #younique #eyeshadow #makeuptutorial #makeuplooks #makeuplover #makeupeveryday #mascara #4dmascara #beauty #foundation #liquidfoundation #bronzer #youology #skincare #makeuptools #moodstruck #moodstruckaddiction #shadowpalette #youniquemoodstruck

Ingin tampak muda dan lebih cerah apalagi tetap semangat menjalani aktivitas sehari-hari seperti @niadaniatynew
Kuys pake Exco Gold, Kosmetik Unggul Karya Anak Bangsa😉☺
.
.
.
#excogold #skincare #antiaging#nanogold #exconanogold #excogold#excogoldnasa #naturalnusantara#nasa #kosmetik #beauty #brightening#daycream #nightcream #radiasi#routine #perawatan #emas#skincareroutine #skincareindonesia#makeuplover #cosmetic #foundation#makeupforever #cosmetics #makeupartist#instamakeup #emas  #makeupbyme@niadaniatyne

Ingin tampak muda dan lebih cerah apalagi tetap semangat menjalani aktivitas sehari-hari seperti @niadaniatynew Kuys pake Exco Gold, Kosmetik Unggul Karya Anak Bangsa😉☺ . . . #excogold  #skincare  #antiaging #nanogold  #exconanogold  #excogold #excogoldnasa  #naturalnusantara #nasa  #kosmetik  #beauty  #brightening #daycream  #nightcream  #radiasi #routine  #perawatan  #emas #skincareroutine  #skincareindonesia #makeuplover  #cosmetic  #foundation #makeupforever  #cosmetics  #makeupartist #instamakeup #emas  #makeupbyme @niadaniatyne

TESTIMONI SAKIT KEPALA @ MIGRAINE PULIH SELEPAS GUNAKAN GARAM BONDA .
.
.
.
TESTIMONI "Bertahun Saya mengidap migraine ni, pantang salah sikit je mesti saya kena serangan migraine , salah makan sikit pun sama, tapi sejak amalkan Garam Anugerah Bonda memang jarang kena serangan migraine ni. Saya pun semakin tenang Dan tidak stress lagi.Alhamdulillah. Terima kasih Cik Putri mengenalkan Garam Ajaib ni kepada Saya." Jamilah Masjid Tanah. 💕GARAM ANUGERAH BONDA💕
💥Membuang Aura Negatif
💥Meningkatkan energi & potensi diri
💥Merawat Dan Pendinding sihir diri serta premis
💥Merawat sakit kepala & migraine
💥Menghilangkan keletihan badan / sengal2 💥Merawat penyakit kulit
💥Menaikkan Seri Wajah
💥Membuka Aura Rezeki 💥Mempercepatkan Jodoh
💥Merawat anak menangis malam
💥Menstabilkan emosi

Puluhan ribu Testimoni yang dah terkumpul dan berpuas hati dengan tahap keberkesanannya !

Anda bila lagi ?
Jom jangan tangguh-tangguh lagi Rugi tak cuba tau .

DAPATKAN GARAM ANUGERAH BONDA🥳🥳💖💖 http://www.wasap.my/60109408440
http://www.wasap.my/60109408440
http://www.wasap.my/60109408440

#eindempire #eeintreatmentessential #eeincleanser #eeinslimingandwhitening #produkviral #testimoni #StokisWanted #agentwanted #Dropshipwanted #skincare #FounderEEIN #LulusKKM #ProdukBertarafGMP #GMP #Foundation #MUA #EEIN

TESTIMONI SAKIT KEPALA @ MIGRAINE PULIH SELEPAS GUNAKAN GARAM BONDA . . . . TESTIMONI "Bertahun Saya mengidap migraine ni, pantang salah sikit je mesti saya kena serangan migraine , salah makan sikit pun sama, tapi sejak amalkan Garam Anugerah Bonda memang jarang kena serangan migraine ni. Saya pun semakin tenang Dan tidak stress lagi.Alhamdulillah. Terima kasih Cik Putri mengenalkan Garam Ajaib ni kepada Saya." Jamilah Masjid Tanah. 💕GARAM ANUGERAH BONDA💕 💥Membuang Aura Negatif 💥Meningkatkan energi & potensi diri 💥Merawat Dan Pendinding sihir diri serta premis 💥Merawat sakit kepala & migraine 💥Menghilangkan keletihan badan / sengal2 💥Merawat penyakit kulit 💥Menaikkan Seri Wajah 💥Membuka Aura Rezeki 💥Mempercepatkan Jodoh 💥Merawat anak menangis malam 💥Menstabilkan emosi Puluhan ribu Testimoni yang dah terkumpul dan berpuas hati dengan tahap keberkesanannya ! Anda bila lagi ? Jom jangan tangguh-tangguh lagi Rugi tak cuba tau . DAPATKAN GARAM ANUGERAH BONDA🥳🥳💖💖 http://www.wasap.my/60109408440 http://www.wasap.my/60109408440 http://www.wasap.my/60109408440 #eindempire #eeintreatmentessential #eeincleanser #eeinslimingandwhitening #produkviral #testimoni #StokisWanted #agentwanted #Dropshipwanted #skincare #FounderEEIN #LulusKKM #ProdukBertarafGMP #GMP #Foundation #MUA #EEIN

Hello and welcome to my makeup account.
This video is very rushed ok but I’m new to the whole editing thing so I hope this is good enough for my first try.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#beauty #makeup #eyeshadow #lipstick #mua #foundation #girl #fashion #beautyblog

Hello and welcome to my makeup account. This video is very rushed ok but I’m new to the whole editing thing so I hope this is good enough for my first try. . . . . . . . . . #beauty #makeup #eyeshadow #lipstick #mua #foundation #girl #fashion #beautyblog

Last night was my first time wearing cowboy 🤠 boots 👢 and I must say...I didn’t hate it! Thank for the the invitation and fun night of dancing @dncrudy and @mariasthrhernandez !!! #whittier #foundation #boots #hats #cowboy #yeehaw #fundraiser #linedancing #countrymusic #designyourlife

Last night was my first time wearing cowboy 🤠 boots 👢 and I must say...I didn’t hate it! Thank for the the invitation and fun night of dancing @dncrudy and @mariasthrhernandez !!! #whittier #foundation #boots #hats #cowboy #yeehaw #fundraiser #linedancing #countrymusic #designyourlife

My inspiration from @naataachii_ 
Eyeshadow: @juviasplace  the Zulu and Saharan 2 @morphebrushes James Charles palette 
Brows: @benefitcosmetics  of course! Gimmie brow #6 and precisely #6 
Foundation: @covergirl  trublend tranfer resistant foundation D15 
Lips : @anastasiabeverlyhills peachy matte lipstick  @essence_cosmetics lip gloss 
Bronzer & highlight: @benefitcosmetics  hoola toasted & cookie highlight 
Concealers: @benefitcosmetics  boing cakeless #9 and @tartecosmetics  tan deep sand 
#makeupjunkie #motd #eyeshadow #eyeshadowlooks #boldcolors #makeup #dallas #mua #licensedcosmetologist #texas #dallastexas #blackgirlmagic #blackgirlmakeup #wocmakeup #woc #blackgirlslay #addisontx #lipgloss #lipstick #foundation #essence #tartecosmetics #benebabe  #makeupartist

My inspiration from @naataachii_ Eyeshadow: @juviasplace the Zulu and Saharan 2 @morphebrushes James Charles palette Brows: @benefitcosmetics of course! Gimmie brow #6 and precisely #6 Foundation: @covergirl trublend tranfer resistant foundation D15 Lips : @anastasiabeverlyhills peachy matte lipstick @essence_cosmetics lip gloss Bronzer & highlight: @benefitcosmetics hoola toasted & cookie highlight Concealers: @benefitcosmetics boing cakeless #9 and @tartecosmetics tan deep sand #makeupjunkie #motd #eyeshadow #eyeshadowlooks #boldcolors #makeup #dallas #mua #licensedcosmetologist #texas #dallastexas #blackgirlmagic #blackgirlmakeup #wocmakeup #woc #blackgirlslay #addisontx #lipgloss #lipstick #foundation #essence #tartecosmetics #benebabe #makeupartist

Testimoni dari pengguna atau #AgenLoraBeauty kak Mimiey Mia 😍
.
.
Baru first time cuba glitterglow foundation terus cakap best sangat, muka rasa ringan macam tak pakai ape-ape.
.
.
Then kak mimie terus nak join agen lora sebab dia yakin sangat dan percaya glitterglow foundation ni memang berkesan. .
.
Thanks kak mimie sudi kongsi feedback dan testimoni ikhlas dengan Mira😍
.
.
Berminat nak grab glitterglow foundation, meh wasap Jue lekaih. . 
#GlitterGlowFoundation #Foundation #LoraBeauty

Testimoni dari pengguna atau #AgenLoraBeauty kak Mimiey Mia 😍 . . Baru first time cuba glitterglow foundation terus cakap best sangat, muka rasa ringan macam tak pakai ape-ape. . . Then kak mimie terus nak join agen lora sebab dia yakin sangat dan percaya glitterglow foundation ni memang berkesan. . . Thanks kak mimie sudi kongsi feedback dan testimoni ikhlas dengan Mira😍 . . Berminat nak grab glitterglow foundation, meh wasap Jue lekaih. . #GlitterGlowFoundation #Foundation #LoraBeauty

The #Foundation 🙏

The #Foundation 🙏

Ay ay ay amor
Desde que te vi
Robaste mis sentimientos (mis sentimientos)
Ay ay ay amor
Muero por probar
La miel de tus ricos besos
@karolg .
.
.
.
Aquí le dejo este videito para que vean 0 filter 😜 y como esta base de @dermablendpro ( med natural ) 
es el FINAL  Estoy obsesionada😍😍😍
__________

Leaving this video  0 filter ( ya Herad👂🏻)
To show you how flawless @dermablendpro is. The best I’m in love .
.
.
#foundation #nycmua #mua #makeupandslay #wakeupandmakeup #skims #plussize #love #blonds #karolg

Ay ay ay amor Desde que te vi Robaste mis sentimientos (mis sentimientos) Ay ay ay amor Muero por probar La miel de tus ricos besos @karolg . . . . Aquí le dejo este videito para que vean 0 filter 😜 y como esta base de @dermablendpro ( med natural ) es el FINAL Estoy obsesionada😍😍😍 __________ Leaving this video 0 filter ( ya Herad👂🏻) To show you how flawless @dermablendpro is. The best I’m in love . . . #foundation #nycmua #mua #makeupandslay #wakeupandmakeup #skims #plussize #love #blonds #karolg

Coral summer look using @hudabeauty rose gold palette

Coral summer look using @hudabeauty rose gold palette

Eu tava LOUCAAAA para postar essa maquiagem, como sempre venho me superando e tentando ultrapassar meus limites na maquiagem, mais um desafio, e o resultado me deixou feliz DEMAIS!!!!! Gostaram?! Eu AMEIIIIIIIII. 
Modelo: @franciellytmoteo 
Brincos: @femorena_semijoias -
-
- -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- •
•
•
💄 #makeup #instamakeup #toptags #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful

Eu tava LOUCAAAA para postar essa maquiagem, como sempre venho me superando e tentando ultrapassar meus limites na maquiagem, mais um desafio, e o resultado me deixou feliz DEMAIS!!!!! Gostaram?! Eu AMEIIIIIIIII. Modelo: @franciellytmoteo Brincos: @femorena_semijoias - - - - - - - - - - - - - - - - - - - • • • 💄 #makeup #instamakeup #toptags #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful

Update on products I’ve been trying!! Drybar triple sec is ok. This seems to be a cult fav. It gave me good volume at first but this had nooo longevity for me. Another cult fav is the drunk elephant marula oil which was again, just ok for me. I didn’t see any major differences. The makeup forever powder foundation however is amaaaaazing. Really light weight, easy to apply, great coverage and wears well!! 💄💄💕💕🎉🎉🔥🔥
#makeupreview #makeupcollection #beautycollection #hairproducts #haircare #skincare #skincareproducts #cosmetics #makeupforever #foundation #ulta #sephora #sephoravib #productreview #beautyreview #beautycommunity #beautyproducts@

Update on products I’ve been trying!! Drybar triple sec is ok. This seems to be a cult fav. It gave me good volume at first but this had nooo longevity for me. Another cult fav is the drunk elephant marula oil which was again, just ok for me. I didn’t see any major differences. The makeup forever powder foundation however is amaaaaazing. Really light weight, easy to apply, great coverage and wears well!! 💄💄💕💕🎉🎉🔥🔥 #makeupreview #makeupcollection #beautycollection #hairproducts #haircare #skincare #skincareproducts #cosmetics #makeupforever #foundation #ulta #sephora #sephoravib #productreview #beautyreview #beautycommunity #beautyproducts @

Alhamdulillah, 😍😍😍 testimoni timewise 3D! My favourite skincare!
.
Tahu tak setiap produk Mary Kay akan duji secara dermatologi and klinikal terlebih dahulu? Ianya bertujuan untuk memastikan kerbekesanan produk tersebut kepada pengguna. Begitu juga dengan Set Timewise 3D.

dan hasil ujian Selepas 12 minggu pemakaian Mary Kay Timewise Miracle Skincare set
.
83% pengguna mengatakan garis halus dan kedutan berkurang. 
25% mengatakan ada penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit.
100% mengatakan kulit lebih halus dan licin.
46% mengatakan tona kulit lebih sekata.
.
Tahukah anda set ini di panggil Timewise 3D dmana 3 D stand for Defends Delay Deliver. Ia merupakan produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. Wow ! 😍😍 sempat lagi tau nk cantik bfore raya ni! Syaratnya kena pm kita laju laju lah!
.
Beauty Consultant Marykay
whatsapp 0183346623
#MaryKayMalaysia #MaryKaygombak #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #marykayshahalam #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #Blackheads #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #marykayampang #Pobling #Eyeshadow #marykaywangsamaju #MaryKaySeremban

Alhamdulillah, 😍😍😍 testimoni timewise 3D! My favourite skincare! . Tahu tak setiap produk Mary Kay akan duji secara dermatologi and klinikal terlebih dahulu? Ianya bertujuan untuk memastikan kerbekesanan produk tersebut kepada pengguna. Begitu juga dengan Set Timewise 3D. dan hasil ujian Selepas 12 minggu pemakaian Mary Kay Timewise Miracle Skincare set . 83% pengguna mengatakan garis halus dan kedutan berkurang. 25% mengatakan ada penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit. 100% mengatakan kulit lebih halus dan licin. 46% mengatakan tona kulit lebih sekata. . Tahukah anda set ini di panggil Timewise 3D dmana 3 D stand for Defends Delay Deliver. Ia merupakan produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. Wow ! 😍😍 sempat lagi tau nk cantik bfore raya ni! Syaratnya kena pm kita laju laju lah! . Beauty Consultant Marykay whatsapp 0183346623 #MaryKayMalaysia #MaryKaygombak #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #marykayshahalam #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #Blackheads #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #marykayampang #Pobling #Eyeshadow #marykaywangsamaju #MaryKaySeremban

.
❤️Official Stokist Young&glow here!❤️ .
💰OPEN STOKIST/AGENT JANA INCOME 1K-5K PER MONTH💰
.
🔥BERMINAT UNTUK JADI STOKIST/AGENT BOLEH WASSAP 0189617300🔥
.
🎀READY STOCK FOR YOUNG & GLOW FOUNDATION 🎀 .

Jom cantik dengan “YOUNG AND GLOW”
.
1 foundation untuk semua tona kulit
. 🎊ORDER NOW🎊
.
http://www.wasap.my/60189617300/KULITSAYACANTIKSECARANATURAL
🔔 atau DM @youngandglowfoundation_kedah
. 🔥JOM COD DENGAN SIS🔥
. 📮Anda berada diluar kawasan?
Jangan bimbang sis buat postage setiap hari📮 🏠 Cod area
✔️KEDAH
🌷Alor Setar
🌷Jitra
🌷Sungai Petani
🌷Kulim
🌷Pokok Sena 🌷Pendang
🌷Langkawi
.
✔️PULAU PINANG
🌷Perda 🌷Kepala Batas
.
✔️JOHOR
🌷Skudai
🌷Kota Tinggi
.
✔️Perlis .
✔️Brunei
.
#youngandglowfeedback #stokistwanted
#youngandglowkedah #agentwanted
#foundationkedah #foundationmamalofa
#foundationyoungandglow #neelofa
#teamyoungandglowkedah #foundation #foundationviral #noorkartini
#youngandglowfoundation #foundation #spf45 #serum #ekstrakpudina #vitaminc #halal #takbercapuk

. ❤️Official Stokist Young&glow here!❤️ . 💰OPEN STOKIST/AGENT JANA INCOME 1K-5K PER MONTH💰 . 🔥BERMINAT UNTUK JADI STOKIST/AGENT BOLEH WASSAP 0189617300🔥 . 🎀READY STOCK FOR YOUNG & GLOW FOUNDATION 🎀 . Jom cantik dengan “YOUNG AND GLOW” . 1 foundation untuk semua tona kulit . 🎊ORDER NOW🎊 . http://www.wasap.my/60189617300/KULITSAYACANTIKSECARANATURAL 🔔 atau DM @youngandglowfoundation_kedah . 🔥JOM COD DENGAN SIS🔥 . 📮Anda berada diluar kawasan? Jangan bimbang sis buat postage setiap hari📮 🏠 Cod area ✔️KEDAH 🌷Alor Setar 🌷Jitra 🌷Sungai Petani 🌷Kulim 🌷Pokok Sena 🌷Pendang 🌷Langkawi . ✔️PULAU PINANG 🌷Perda 🌷Kepala Batas . ✔️JOHOR 🌷Skudai 🌷Kota Tinggi . ✔️Perlis . ✔️Brunei . #youngandglowfeedback #stokistwanted #youngandglowkedah #agentwanted #foundationkedah #foundationmamalofa #foundationyoungandglow #neelofa #teamyoungandglowkedah #foundation #foundationviral #noorkartini #youngandglowfoundation #foundation #spf45 #serum #ekstrakpudina #vitaminc #halal #takbercapuk

.
Setiap wanita wajib ada serum luar biasa hebat ini‼️ ❤️❤️
.
⭐️ Apa kehebatan serum ini ?
Okay Kak Zaza share sikit. EPHYRA SERUM SKIN NANK ni ialah produk penjagaan kulit – mempunyai bahan yang sangat aktif yang mana ia mampu menembusi sel kulit yang paling dalam. Bahan aktif yang digunakan dalam serum ni mampu membantu masalah kulit yang korang hadapi dengan lebih berkesan 👍🏻
.
⭐️ Kenapa perlu pakai serum ?
Serum ini perlu ada dalam senarai penjagaan kulit muka korang. Korang akan dapat perubahan yang ketara kalau korang pakai dengan konsisten. Pakai pencuci dengan pelembap jer mana cukup. Tengok jerlah manfaat yang serum ni boleh cover, memang power👍🏻
.
⭐️ Serum Ephyra ni berapa ml ??
Sebotol ni ada 15ml, kalau korang pakai dengan konsisten boleh tahan sampai sebulan lebih. Serum ni dijamin selamat kerana telah mendapat kelulusan KKM. Bahan bahan yang digunakan adalah dari sumber Natural & takde bahan dari haiwan. Contohnya – Arbutin Semulajdi, Gluthatione, Hyaluronic acid, Vit E & Vit C
.
⭐️ Setiap satunya mempunyai manfaat tersendiri dalam merawat masalah kulit korang terutamanya untuk kulit jerawat, jeragat & kulit kusam
.
Nak try ?? PM terus no kat bawah ni untuk dapatkan respond yang cepat‼️
.
📲WA 012-7798740
📲WA 012-7798740
📲WA 012-7798740
.

#ephyrasurelawa #ephyra #ephyraskin #ephyracosmetics #ephyraplus #ephyradrink #ephyraskincareseries #ephyraskinseries #ephyradealers #ephyralovers #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow #ephyraserum #skinbar #serum #moisturizer #moisturisercream #daycream #nightcream #lipmatte #ephyralips #foundation #ephyrafoundation #bazarpaknil #lokalah #memey #testimoni #ephyratestimoni

. Setiap wanita wajib ada serum luar biasa hebat ini‼️ ❤️❤️ . ⭐️ Apa kehebatan serum ini ? Okay Kak Zaza share sikit. EPHYRA SERUM SKIN NANK ni ialah produk penjagaan kulit – mempunyai bahan yang sangat aktif yang mana ia mampu menembusi sel kulit yang paling dalam. Bahan aktif yang digunakan dalam serum ni mampu membantu masalah kulit yang korang hadapi dengan lebih berkesan 👍🏻 . ⭐️ Kenapa perlu pakai serum ? Serum ini perlu ada dalam senarai penjagaan kulit muka korang. Korang akan dapat perubahan yang ketara kalau korang pakai dengan konsisten. Pakai pencuci dengan pelembap jer mana cukup. Tengok jerlah manfaat yang serum ni boleh cover, memang power👍🏻 . ⭐️ Serum Ephyra ni berapa ml ?? Sebotol ni ada 15ml, kalau korang pakai dengan konsisten boleh tahan sampai sebulan lebih. Serum ni dijamin selamat kerana telah mendapat kelulusan KKM. Bahan bahan yang digunakan adalah dari sumber Natural & takde bahan dari haiwan. Contohnya – Arbutin Semulajdi, Gluthatione, Hyaluronic acid, Vit E & Vit C . ⭐️ Setiap satunya mempunyai manfaat tersendiri dalam merawat masalah kulit korang terutamanya untuk kulit jerawat, jeragat & kulit kusam . Nak try ?? PM terus no kat bawah ni untuk dapatkan respond yang cepat‼️ . 📲WA 012-7798740 📲WA 012-7798740 📲WA 012-7798740 . #ephyrasurelawa #ephyra #ephyraskin #ephyracosmetics #ephyraplus #ephyradrink #ephyraskincareseries #ephyraskinseries #ephyradealers #ephyralovers #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow #ephyraserum #skinbar #serum #moisturizer #moisturisercream #daycream #nightcream #lipmatte #ephyralips #foundation #ephyrafoundation #bazarpaknil #lokalah #memey #testimoni #ephyratestimoni

Casamento fim da tarde de hoje 👰🏻
Que noiva maravilhosa 😍

Casamento fim da tarde de hoje 👰🏻 Que noiva maravilhosa 😍

• G L A M • ✨les dejo este look de día para @pameladiazhartley 🧡
Que tengan un lindo inicio de semana ✨
Lashes: @woman_mkup

• G L A M • ✨les dejo este look de día para @pameladiazhartley 🧡 Que tengan un lindo inicio de semana ✨ Lashes: @woman_mkup

close up of the winged out ombré cut crease
_________________________________________
PRODUCTS USED ♡
————
BROWS:
@benefitcosmetics foolproof brow powder
EYES:
@toofaced born this way super coverage multi-use sculpting concealer
@morphebrushes x @jamescharles artistry palette
@makeuprevolution cut crease canvas shade: halo
LASHES:
@lucyloulashe lashes in style “DIVA” code: SIULA10 for 10% off
——————————————————
#foundation #foundationdrip #abhblush #makeupgoal #makuptutorial #makeuptutorials #makeuptips #abhxalyssaedwards #underratedmuas #undiscovered_muas #makeup #modernrenaissance #eyeshadow #nyxcosmetics #muafollowtrain #mua #cutcrease #morphe #makeupgirlz #supportingmuas #blendtherules #abhprsearch #thelist @anastasiabeverlyhills @norvina  #abhxnorvina #plouisemakeupacademy #makeuptutorial #pinkeyeshadow

close up of the winged out ombré cut crease _________________________________________ PRODUCTS USED ♡ ———— BROWS: @benefitcosmetics foolproof brow powder EYES: @toofaced born this way super coverage multi-use sculpting concealer @morphebrushes x @jamescharles artistry palette @makeuprevolution cut crease canvas shade: halo LASHES: @lucyloulashe lashes in style “DIVA” code: SIULA10 for 10% off —————————————————— #foundation #foundationdrip #abhblush #makeupgoal #makuptutorial #makeuptutorials #makeuptips #abhxalyssaedwards #underratedmuas #undiscovered_muas #makeup #modernrenaissance #eyeshadow #nyxcosmetics #muafollowtrain #mua #cutcrease #morphe #makeupgirlz #supportingmuas #blendtherules #abhprsearch #thelist @anastasiabeverlyhills @norvina #abhxnorvina #plouisemakeupacademy #makeuptutorial #pinkeyeshadow

"𝕮𝖆𝖕𝖎𝖘𝖈𝖔 𝖈𝖍𝖎 𝖘𝖊𝖎, 𝖑𝖆 𝖕𝖆𝖗𝖙𝖊 𝖒𝖆𝖓𝖈𝖆𝖓𝖙𝖊, 𝖑'𝖊𝖘𝖆𝖙𝖙𝖆 𝖒𝖊𝖙𝖆̀.”⚡ — 𝕾𝖆𝖑𝖒𝖔
#makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautifulgirls

"𝕮𝖆𝖕𝖎𝖘𝖈𝖔 𝖈𝖍𝖎 𝖘𝖊𝖎, 𝖑𝖆 𝖕𝖆𝖗𝖙𝖊 𝖒𝖆𝖓𝖈𝖆𝖓𝖙𝖊, 𝖑'𝖊𝖘𝖆𝖙𝖙𝖆 𝖒𝖊𝖙𝖆̀.”⚡ — 𝕾𝖆𝖑𝖒𝖔 #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautifulgirls

fire red full cut crease 
_________________________________________
also so sorry about the lighting change the sun was coming up as i was filming 😭
———————
Song: Home With You - Madison Beer (NAKID X Ambedo Remix) ————
PRODUCTS USED ❤️🧡💛 ——
BROWS:
@benefitcosmetics foolproof brow powder
FACE:
@toofaced hangover rx primer
@toofaced born this way foundation
@toofaced born this way super coverage multi-use sculpting concealer
@lauramercier translucent loose setting powder
@milanicosmetics baked bronzer
@bhcosmetics blush palette
@beccacosmetics champagne pop highlighter
EYES:
@toofaced born this way super coverage multi-use sculpting concealer as primer
@morphebrushes x @jamescharles artistry palette
@nyxcosmetics white liquid eyeliner
@prettydesirelashes in the style “Be Rebellious” use code: “SIUE15”
@prettydesirelashes lash applicator also code: “SIUE15”
LIPS:
@fentybeauty gloss bomb
——————————————————
#abhxnorvina #makeuptutorial #supportingmuas #foundation #foundationdrip #eyeshadow #colourpop #underratedmuas #undiscovered_muas #makeup #thelist #abhfam #anastasiabeverlyhills #abhbrows #prlist #makeupartist #youngmua #underratedmuas #muasupport #muasfam #slavetobeauty #inssta_makeup #makeupcommunity #eyeshadowlooks #makeuponfleek #makeupdollz #muasfeature #pinkeyeshadow #mua_underdogs #makeuplooks #makeupvideos

fire red full cut crease _________________________________________ also so sorry about the lighting change the sun was coming up as i was filming 😭 ——————— Song: Home With You - Madison Beer (NAKID X Ambedo Remix) ———— PRODUCTS USED ❤️🧡💛 —— BROWS: @benefitcosmetics foolproof brow powder FACE: @toofaced hangover rx primer @toofaced born this way foundation @toofaced born this way super coverage multi-use sculpting concealer @lauramercier translucent loose setting powder @milanicosmetics baked bronzer @bhcosmetics blush palette @beccacosmetics champagne pop highlighter EYES: @toofaced born this way super coverage multi-use sculpting concealer as primer @morphebrushes x @jamescharles artistry palette @nyxcosmetics white liquid eyeliner @prettydesirelashes in the style “Be Rebellious” use code: “SIUE15” @prettydesirelashes lash applicator also code: “SIUE15” LIPS: @fentybeauty gloss bomb —————————————————— #abhxnorvina #makeuptutorial #supportingmuas #foundation #foundationdrip #eyeshadow #colourpop #underratedmuas #undiscovered_muas #makeup #thelist #abhfam #anastasiabeverlyhills #abhbrows #prlist #makeupartist #youngmua #underratedmuas #muasupport #muasfam #slavetobeauty #inssta_makeup #makeupcommunity #eyeshadowlooks #makeuponfleek #makeupdollz #muasfeature #pinkeyeshadow #mua_underdogs #makeuplooks #makeupvideos

#foundation stories highlights, photos and videos hashtag on Instagram