#silispongeph

Tag posts on Instagram

BEAUTYLIST #210 TAPERED BLENDING BRUSH - ROSE GOLD - idr 70.000/pc
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #210 TAPERED BLENDING BRUSH - ROSE GOLD - idr 70.000/pc -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #220 CREASE BRUSH - ROSE GOLD - idr 65.000/pc

Crease brush
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #220 CREASE BRUSH - ROSE GOLD - idr 65.000/pc Crease brush -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST FLAWLESS MERMAID BRUSH - idr 65.000/pc

UNICORN
ROSE GOLD
GALAXY

Get a flawless Mermaid skin with this multitask brush.

Use this brush to apply liquid foundation /concealer/ liquid blush, & also carve out for the perfect contour & cheekbone.

100% Synthethic, vegan, & cruelty free!
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST FLAWLESS MERMAID BRUSH - idr 65.000/pc UNICORN ROSE GOLD GALAXY Get a flawless Mermaid skin with this multitask brush. Use this brush to apply liquid foundation /concealer/ liquid blush, & also carve out for the perfect contour & cheekbone. 100% Synthethic, vegan, & cruelty free! -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST DUO BROW BRUSH - idr 90.000/pc

Brushnya sudah ada angled brush dan spoolie
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST DUO BROW BRUSH - idr 90.000/pc Brushnya sudah ada angled brush dan spoolie -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST Eyeliner Stencils - idr 60.000/pc

Ini nih yang susah banget bikin eyeliner. Jadi ini pola untuk membuat eyeliner
Sudah ada namanya di polanya jadi tinggal pake
------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylistflawless #beautylistflawless

BEAUTYLIST Eyeliner Stencils - idr 60.000/pc Ini nih yang susah banget bikin eyeliner. Jadi ini pola untuk membuat eyeliner Sudah ada namanya di polanya jadi tinggal pake ------------ TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylistflawless #beautylistflawless

BEAUTYLIST BUTTERFLY CLEANSING MAT

BIG - idr 115.000/pc
Pink
Purple
Mint

Small - idr 85.000/pc

Pink
Purple
Mint
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST BUTTERFLY CLEANSING MAT BIG - idr 115.000/pc Pink Purple Mint Small - idr 85.000/pc Pink Purple Mint -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST SWIRL SPONGE HOLDER - idr 65.000/pc

Ada 2 warna :
Rose gold
Gold

Ini tatakan untuk sponge, biar spongenya gak k mana mana
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST SWIRL SPONGE HOLDER - idr 65.000/pc Ada 2 warna : Rose gold Gold Ini tatakan untuk sponge, biar spongenya gak k mana mana -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST SILISPONGE - idr 50.000/pc

Kalo biasanya ada brush atau sponge nah ini silicon sponge
Jd bisa apply foundation pake ini
Lebih bagus mana brush, sponge sm silisponge ?
Sama aja kalo menurut mimin, karna itu masalah kebiasaan aja
------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylistflawless #beautylistflawless

BEAUTYLIST SILISPONGE - idr 50.000/pc Kalo biasanya ada brush atau sponge nah ini silicon sponge Jd bisa apply foundation pake ini Lebih bagus mana brush, sponge sm silisponge ? Sama aja kalo menurut mimin, karna itu masalah kebiasaan aja ------------ TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylistflawless #beautylistflawless

BEAUTYLIST PRO MATTE SETTING SPRAY - idr 90.000/pc

Our Pro Matte Setting Spray gives you a soft matte look while holding makeup perfectly in place.

This anti-budge fine mist spray will keep your makeup flawless for 12 hours
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST PRO MATTE SETTING SPRAY - idr 90.000/pc Our Pro Matte Setting Spray gives you a soft matte look while holding makeup perfectly in place. This anti-budge fine mist spray will keep your makeup flawless for 12 hours -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST CELIA UNDER LASHES - idr 50.000/pc

These  under lashes make your eye look natural

Each box contains one pair of high quality, handcrafted under lashes. They're easy to apply and reusable.

High Quality & 100% Sterilized Human hair
100% knotted & feathered by Hand
Proudly Made in Indonesia
Suitable for every occasion
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST CELIA UNDER LASHES - idr 50.000/pc These under lashes make your eye look natural Each box contains one pair of high quality, handcrafted under lashes. They're easy to apply and reusable. High Quality & 100% Sterilized Human hair 100% knotted & feathered by Hand Proudly Made in Indonesia Suitable for every occasion -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST EYELASHES PRETTY EYE PACK ( 5 PAIRS ) - idr 150.000/set

Each box contains 5 pair of our Sest Seller series:

FOSTER
JESTER
MELODY
PORTMAN
PUCCI

High Quality & 100% Sterilized Human hair100% knotted & feathered by Hand
Proudly Made in Indonesia
Reusable - up to 10x
Suitable for every occasion

Bisa juga di beli satuan - idr 50.000/pc

Foster
Jester
Melody
Portman
Pucci
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST EYELASHES PRETTY EYE PACK ( 5 PAIRS ) - idr 150.000/set Each box contains 5 pair of our Sest Seller series: FOSTER JESTER MELODY PORTMAN PUCCI High Quality & 100% Sterilized Human hair100% knotted & feathered by Hand Proudly Made in Indonesia Reusable - up to 10x Suitable for every occasion Bisa juga di beli satuan - idr 50.000/pc Foster Jester Melody Portman Pucci -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST DARLING FLARE EYELASHES (MEDIUM BLACK) - idr 50.000/pc

Ini masang nya satu satu, dan harus benar benar rapi masangnya supaya terlihat bagus
Reuse-able
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST DARLING FLARE EYELASHES (MEDIUM BLACK) - idr 50.000/pc Ini masang nya satu satu, dan harus benar benar rapi masangnya supaya terlihat bagus Reuse-able -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST CELIA UNDER LASHES - idr 50.000/pc

These  under lashes make your eye look natural

Each box contains one pair of high quality, handcrafted under lashes. They're easy to apply and reusable.

High Quality & 100% Sterilized Human hair
100% knotted & feathered by Hand
Proudly Made in Indonesia
Suitable for every occasion
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST CELIA UNDER LASHES - idr 50.000/pc These  under lashes make your eye look natural Each box contains one pair of high quality, handcrafted under lashes. They're easy to apply and reusable. High Quality & 100% Sterilized Human hair 100% knotted & feathered by Hand Proudly Made in Indonesia Suitable for every occasion -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST DARLING FLARE EYELASHES (MEDIUM BLACK) - idr 50.000/pc

Ini masang nya satu satu, dan harus benar benar rapi masangnya supaya terlihat bagus
Reuse-able
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST DARLING FLARE EYELASHES (MEDIUM BLACK) - idr 50.000/pc Ini masang nya satu satu, dan harus benar benar rapi masangnya supaya terlihat bagus Reuse-able -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST EYELASHES PRETTY EYE PACK ( 5 PAIRS ) - idr 150.000/set

Each box contains 5 pair of our Sest Seller series:

FOSTER
JESTER
MELODY
PORTMAN
PUCCI

High Quality & 100% Sterilized Human hair100% knotted & feathered by Hand
Proudly Made in Indonesia
Reusable - up to 10x
Suitable for every occasion

Bisa juga di beli satuan - idr 50.000/pc

Foster
Jester
Melody
Portman
Pucci
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST EYELASHES PRETTY EYE PACK ( 5 PAIRS ) - idr 150.000/set Each box contains 5 pair of our Sest Seller series: FOSTER JESTER MELODY PORTMAN PUCCI High Quality & 100% Sterilized Human hair100% knotted & feathered by Hand Proudly Made in Indonesia Reusable - up to 10x Suitable for every occasion Bisa juga di beli satuan - idr 50.000/pc Foster Jester Melody Portman Pucci -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST BUTTERFLY CLEANSING MAT

BIG - idr 115.000/pc
Pink
Purple
Mint

Small - idr 85.000/pc

Pink
Purple
Mint
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST BUTTERFLY CLEANSING MAT BIG - idr 115.000/pc Pink Purple Mint Small - idr 85.000/pc Pink Purple Mint -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST SWIRL SPONGE HOLDER - idr 65.000/pc

Ada 2 warna :
Rose gold
Gold

Ini tatakan untuk sponge, biar spongenya gak k mana mana
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST SWIRL SPONGE HOLDER - idr 65.000/pc Ada 2 warna : Rose gold Gold Ini tatakan untuk sponge, biar spongenya gak k mana mana -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #240 LARGE EYESHADOW BRUSH - ROSE GOLD - idr 65.000/pc

Eyeshadow brush
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #240 LARGE EYESHADOW BRUSH - ROSE GOLD - idr 65.000/pc Eyeshadow brush -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #210 TAPERED BLENDING BRUSH - ROSE GOLD - idr 70.000/pc
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #210 TAPERED BLENDING BRUSH - ROSE GOLD - idr 70.000/pc -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #230 ANGLED EYEBROW BRUSH - ROSE GOLD - idr 65.000/pc

Angled brush tanpa spoolie
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #230 ANGLED EYEBROW BRUSH - ROSE GOLD - idr 65.000/pc Angled brush tanpa spoolie -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #220 CREASE BRUSH - ROSE GOLD - idr 65.000/pc

Crease brush
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #220 CREASE BRUSH - ROSE GOLD - idr 65.000/pc Crease brush -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #320 MULTITASK BRUSH DUO - ROSE GOLD - idr 115.000/pc

Bronze, Sculpt, Foundation, & Powder

BEAUTYLIST #310 SCULPTING DUO - ROSE GOLD - idr 115.000/pc

BEAUTYLIST #140 POWDER BRUSH - ROSE GOLD - idr 75.000/pc

BEAUTYLIST #130 TAPERED KABUKI - ROSE GOLD - idr 75.000/pc

BEAUTYLIST #120 ANGLED KABUKI - idr 75.000/pc

BEAUTYLIST #110 CREAM CONTOUR/BLUSH - ROSE GOLD - idr 75.000/pc
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #320 MULTITASK BRUSH DUO - ROSE GOLD - idr 115.000/pc Bronze, Sculpt, Foundation, & Powder BEAUTYLIST #310 SCULPTING DUO - ROSE GOLD - idr 115.000/pc BEAUTYLIST #140 POWDER BRUSH - ROSE GOLD - idr 75.000/pc BEAUTYLIST #130 TAPERED KABUKI - ROSE GOLD - idr 75.000/pc BEAUTYLIST #120 ANGLED KABUKI - idr 75.000/pc BEAUTYLIST #110 CREAM CONTOUR/BLUSH - ROSE GOLD - idr 75.000/pc -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST DUO BROW BRUSH - idr 90.000/pc

Brushnya sudah ada angled brush dan spoolie
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST DUO BROW BRUSH - idr 90.000/pc Brushnya sudah ada angled brush dan spoolie -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST SILISPONGE - idr 50.000/pc

Kalo biasanya ada brush atau sponge nah ini silicon sponge
Jd bisa apply foundation pake ini
Lebih bagus mana brush, sponge sm silisponge ?
Sama aja kalo menurut mimin, karna itu masalah kebiasaan aja
------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylistflawless #beautylistflawless

BEAUTYLIST SILISPONGE - idr 50.000/pc Kalo biasanya ada brush atau sponge nah ini silicon sponge Jd bisa apply foundation pake ini Lebih bagus mana brush, sponge sm silisponge ? Sama aja kalo menurut mimin, karna itu masalah kebiasaan aja ------------ TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylistflawless #beautylistflawless

BEAUTYLIST FLAWLESS MERMAID BRUSH - idr 65.000/pc

UNICORN
ROSE GOLD
GALAXY

Get a flawless Mermaid skin with this multitask brush.

Use this brush to apply liquid foundation /concealer/ liquid blush, & also carve out for the perfect contour & cheekbone.

100% Synthethic, vegan, & cruelty free!
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST FLAWLESS MERMAID BRUSH - idr 65.000/pc UNICORN ROSE GOLD GALAXY Get a flawless Mermaid skin with this multitask brush. Use this brush to apply liquid foundation /concealer/ liquid blush, & also carve out for the perfect contour & cheekbone. 100% Synthethic, vegan, & cruelty free! -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST Eyeliner Stencils - idr 60.000/pc

Ini nih yang susah banget bikin eyeliner. Jadi ini pola untuk membuat eyeliner
Sudah ada namanya di polanya jadi tinggal pake
------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylistflawless #beautylistflawless

BEAUTYLIST Eyeliner Stencils - idr 60.000/pc Ini nih yang susah banget bikin eyeliner. Jadi ini pola untuk membuat eyeliner Sudah ada namanya di polanya jadi tinggal pake ------------ TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylistflawless #beautylistflawless

BEAUTYLIST #240 LARGE EYESHADOW BRUSH - ROSE GOLD - idr 65.000/pc

Eyeshadow brush
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #240 LARGE EYESHADOW BRUSH - ROSE GOLD - idr 65.000/pc Eyeshadow brush -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #230 ANGLED EYEBROW BRUSH - ROSE GOLD - idr 65.000/pc

Angled brush tanpa spoolie
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #230 ANGLED EYEBROW BRUSH - ROSE GOLD - idr 65.000/pc Angled brush tanpa spoolie -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #320 MULTITASK BRUSH DUO - ROSE GOLD - idr 115.000/pc

Bronze, Sculpt, Foundation, & Powder

BEAUTYLIST #310 SCULPTING DUO - ROSE GOLD - idr 115.000/pc

BEAUTYLIST #140 POWDER BRUSH - ROSE GOLD - idr 75.000/pc

BEAUTYLIST #130 TAPERED KABUKI - ROSE GOLD - idr 75.000/pc

BEAUTYLIST #120 ANGLED KABUKI - idr 75.000/pc

BEAUTYLIST #110 CREAM CONTOUR/BLUSH - ROSE GOLD - idr 75.000/pc
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST #320 MULTITASK BRUSH DUO - ROSE GOLD - idr 115.000/pc Bronze, Sculpt, Foundation, & Powder BEAUTYLIST #310 SCULPTING DUO - ROSE GOLD - idr 115.000/pc BEAUTYLIST #140 POWDER BRUSH - ROSE GOLD - idr 75.000/pc BEAUTYLIST #130 TAPERED KABUKI - ROSE GOLD - idr 75.000/pc BEAUTYLIST #120 ANGLED KABUKI - idr 75.000/pc BEAUTYLIST #110 CREAM CONTOUR/BLUSH - ROSE GOLD - idr 75.000/pc -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST PRO MATTE SETTING SPRAY - idr 90.000/pc

Our Pro Matte Setting Spray gives you a soft matte look while holding makeup perfectly in place.

This anti-budge fine mist spray will keep your makeup flawless for 12 hours
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

BEAUTYLIST PRO MATTE SETTING SPRAY - idr 90.000/pc Our Pro Matte Setting Spray gives you a soft matte look while holding makeup perfectly in place. This anti-budge fine mist spray will keep your makeup flawless for 12 hours -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #silispongeori #silispongeoriginal #silispongemurahbanget #jualsilisponge #jualsilisponge #jualsilispongemurah #jualsilispongejakarta #jualsilispongeori #jualsilispongeoriginal #jualsilisponge #beautylist #beautylisteyelashes #jualbeautylist #jualbeautylistsilisponge #jualbeautylisteyelash

READY SEMUA YA YG DI FOTO !!! READY WARNA :
BENING 
PINK
BIRU 
SILISPONGE / SILICON SPONGE / SILICONE SPONGE BLENDER UNTUK MAKE UP

Ready Stock !
Manfaat SiliSponge :
- Tidak menyerap produk Liquid dan cream, sehingga mengurangi pemborosan (Hemat hingga 50% dibandingkan dengan sponge beauty blender / Brush)
- Menyebarkan Foundationmu lebih cepat
-Higienis karena mudah sekali dibersihkan
-Awet dan tahan lama

Cara Pakai :
-Teteskan liquid atau cream produk mu pada SiliSponge, lalu usapkan ke wajah dengan gerakan memutar
-Tap tap untuk pengulangan hingga merata.
-Ulangi hingga mencapai coverange yang di butuhkan

Cara perawatan :
-Gunakan sabun dan bersihkan mengunakan air hangat.
-Keringkan menggunakan handuk atau tisu lalu simpan.
-Jauhkan dari benda tajam pada kotak kosmetikmu seperti pisau alis atau pinset
-Jauhkan dari sinar matahari langsung
-Ganti jika ada kerusakan dibagian bagian garis luar SiliSponge
tengky u .
.
 #silispongeindo #silispongesolo #silispongetermurah #prilaga #silispongejakarta #silispongemurah #silispongereadystock #silispongeph #silispongeborong #silispongebagus #silispongeready #silispongeoriginal #silispongemalaysia #silispongesby #silispongeindonesia #silisponges #silispongebandung #silispongeori #silispongemalang #silispongejogja #silispongesurabaya #silispongemakeup #silisponge

READY SEMUA YA YG DI FOTO !!! READY WARNA : BENING PINK BIRU SILISPONGE / SILICON SPONGE / SILICONE SPONGE BLENDER UNTUK MAKE UP Ready Stock ! Manfaat SiliSponge : - Tidak menyerap produk Liquid dan cream, sehingga mengurangi pemborosan (Hemat hingga 50% dibandingkan dengan sponge beauty blender / Brush) - Menyebarkan Foundationmu lebih cepat -Higienis karena mudah sekali dibersihkan -Awet dan tahan lama Cara Pakai : -Teteskan liquid atau cream produk mu pada SiliSponge, lalu usapkan ke wajah dengan gerakan memutar -Tap tap untuk pengulangan hingga merata. -Ulangi hingga mencapai coverange yang di butuhkan Cara perawatan : -Gunakan sabun dan bersihkan mengunakan air hangat. -Keringkan menggunakan handuk atau tisu lalu simpan. -Jauhkan dari benda tajam pada kotak kosmetikmu seperti pisau alis atau pinset -Jauhkan dari sinar matahari langsung -Ganti jika ada kerusakan dibagian bagian garis luar SiliSponge tengky u . . #silispongeindo #silispongesolo #silispongetermurah #prilaga #silispongejakarta #silispongemurah #silispongereadystock #silispongeph #silispongeborong #silispongebagus #silispongeready #silispongeoriginal #silispongemalaysia #silispongesby #silispongeindonesia #silisponges #silispongebandung #silispongeori #silispongemalang #silispongejogja #silispongesurabaya #silispongemakeup #silisponge

📦 Batch 21
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 21 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 21
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 21 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 21
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 21 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 21
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 21 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 21
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 21 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 21
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 21 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Ultra Blotted Lip
📦 Batch 21
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Ultra Blotted Lip 📦 Batch 21 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Lux Lip
📦 Batch 21
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Lux Lip 📦 Batch 21 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

Strut N’ Slay
📦 Batch 21
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

Strut N’ Slay 📦 Batch 21 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💖 ZOEVA Rose Golden Luxury Set
✨ Php 3,800 — reserved
.
A divine collection of makeup brushes for face and eyes, this Rose Golden Luxury Set contains eight essential, handcrafted brushes with rose-golden ferrules and matte-black handles stored in a sleek clutch.

💖 ZOEVA Rose Golden Luxury Set ✨ Php 3,800 — reserved . A divine collection of makeup brushes for face and eyes, this Rose Golden Luxury Set contains eight essential, handcrafted brushes with rose-golden ferrules and matte-black handles stored in a sleek clutch.

SPONS SILIKON BENING
Rp 10.000
Manfaat SiliSponge :
- Tidak menyerap produk Liquid dan cream, sehingga mengurangi pemborosan (Hemat hingga 50% dibandingkan dengan sponge beauty blender / Brush)
- Menyebarkan Foundationmu lebih cepat
-Higienis karena mudah sekali dibersihkan
-Awet dan tahan lama

Cara Pakai :
-Teteskan liquid atau cream produk mu pada SiliSponge, lalu usapkan ke wajah dengan gerakan memutar
-Tap tap untuk pengulangan hingga merata.
-Ulangi hingga mencapai coverange yang di butuhkan

Cara perawatan :
-Gunakan sabun dan bersihkan mengunakan air hangat.
-Keringkan menggunakan handuk atau tisu lalu simpan.
-Jauhkan dari benda tajam pada kotak kosmetikmu seperti pisau alis atau pinset
-Jauhkan dari sinar matahari langsung
-Ganti jika ada kerusakan dibagian bagian garis luar SiliSponge

#silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #siliconesponge #silicon #silicone #siliconebeauty #siliconebeautyblender #siliconebeautyblenderph #siliconebeautyblenders #spongesilicone #sponssilikon #sponssilikonmurah #sponsilicon #sponsiliconmurah #sponssilicone

SPONS SILIKON BENING Rp 10.000 Manfaat SiliSponge : - Tidak menyerap produk Liquid dan cream, sehingga mengurangi pemborosan (Hemat hingga 50% dibandingkan dengan sponge beauty blender / Brush) - Menyebarkan Foundationmu lebih cepat -Higienis karena mudah sekali dibersihkan -Awet dan tahan lama Cara Pakai : -Teteskan liquid atau cream produk mu pada SiliSponge, lalu usapkan ke wajah dengan gerakan memutar -Tap tap untuk pengulangan hingga merata. -Ulangi hingga mencapai coverange yang di butuhkan Cara perawatan : -Gunakan sabun dan bersihkan mengunakan air hangat. -Keringkan menggunakan handuk atau tisu lalu simpan. -Jauhkan dari benda tajam pada kotak kosmetikmu seperti pisau alis atau pinset -Jauhkan dari sinar matahari langsung -Ganti jika ada kerusakan dibagian bagian garis luar SiliSponge #silisponge #silispongemurah #silispongeindo #silispongeph #siliconesponge #silicon #silicone #siliconebeauty #siliconebeautyblender #siliconebeautyblenderph #siliconebeautyblenders #spongesilicone #sponssilikon #sponssilikonmurah #sponsilicon #sponsiliconmurah #sponssilicone

RESTOCKED** Milk Makeup 👽 Luminous Blur Stick 28.5g Php 2,000
.
Primed to Glow!
Oil-free, silicone-free formula creates a luminous, matte finish on all skin tones.
Minimizes the appearance of pores and fine lines for a flawless finish under foundation or on its own.

RESTOCKED** Milk Makeup 👽 Luminous Blur Stick 28.5g Php 2,000 . Primed to Glow! Oil-free, silicone-free formula creates a luminous, matte finish on all skin tones. Minimizes the appearance of pores and fine lines for a flawless finish under foundation or on its own.

✨ BEWITCHED 😍
⚠️ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic 💯
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Onhand shades:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Bloodshot
⚫ Pink puff
⚫ Bewitched
⚫ Summer kiss
⚫ Dolled
⚫ Girl talk
⚫ Vibe
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ BEWITCHED 😍 ⚠️ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic 💯 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Onhand shades: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Bloodshot ⚫ Pink puff ⚫ Bewitched ⚫ Summer kiss ⚫ Dolled ⚫ Girl talk ⚫ Vibe 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic 💯
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Onhand shades:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Bloodshot
⚫ Pink puff
⚫ Bewitched
⚫ Summer kiss
⚫ Dolled
⚫ Girl talk
⚫ Vibe
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic 💯 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Onhand shades: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Bloodshot ⚫ Pink puff ⚫ Bewitched ⚫ Summer kiss ⚫ Dolled ⚫ Girl talk ⚫ Vibe 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ GIRL TALK 😍
⚠️ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic 💯
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Onhand shades:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Bloodshot
⚫ Pink puff
⚫ Bewitched
⚫ Summer kiss
⚫ Dolled
⚫ Girl talk
⚫ Vibe
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ GIRL TALK 😍 ⚠️ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic 💯 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Onhand shades: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Bloodshot ⚫ Pink puff ⚫ Bewitched ⚫ Summer kiss ⚫ Dolled ⚫ Girl talk ⚫ Vibe 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Becca Shadow and Light Contour Mousse in Cocoa 1.5g
✨ Php 420
Brand new / No box

Becca Shadow and Light Contour Mousse in Cocoa 1.5g ✨ Php 420 Brand new / No box

Fenty Beauty Mattemoiselle Lipstick in Candy Venom 💋
✨ Php 850 (Brand New w/ Box)

Fenty Beauty Mattemoiselle Lipstick in Candy Venom 💋 ✨ Php 850 (Brand New w/ Box)

Milk Makeup Minis 7.1g
✨ Php 500
.
👽Mini Holographic Stick in Mars 7.1g

Milk Makeup Minis 7.1g ✨ Php 500 . 👽Mini Holographic Stick in Mars 7.1g

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic 💯
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Onhand shades:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Bloodshot
⚫ Pink puff
⚫ Bewitched
⚫ Summer kiss
⚫ Dolled
⚫ Girl talk
⚫ Vibe
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic 💯 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Onhand shades: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Bloodshot ⚫ Pink puff ⚫ Bewitched ⚫ Summer kiss ⚫ Dolled ⚫ Girl talk ⚫ Vibe 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic 💯
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Onhand shades:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Bloodshot
⚫ Pink puff
⚫ Bewitched
⚫ Summer kiss
⚫ Dolled
⚫ Girl talk
⚫ Vibe
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic 💯 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Onhand shades: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Bloodshot ⚫ Pink puff ⚫ Bewitched ⚫ Summer kiss ⚫ Dolled ⚫ Girl talk ⚫ Vibe 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic 💯
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Onhand shades:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Bloodshot
⚫ Pink puff
⚫ Bewitched
⚫ Summer kiss
⚫ Dolled
⚫ Girl talk
⚫ Vibe
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic 💯 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Onhand shades: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Bloodshot ⚫ Pink puff ⚫ Bewitched ⚫ Summer kiss ⚫ Dolled ⚫ Girl talk ⚫ Vibe 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Let's keep the good vibes rollin'! Stay tuned, my loves! ✨

Let's keep the good vibes rollin'! Stay tuned, my loves! ✨

Too Faced Hangover 💕
.
Hangover 3-in-1 Replenishing Primer & Setting Spray 30mL
✨ Php 1,200
(Retails for Php 1,860 on Sephora PH)
❤️Prime❤️Set❤️Refresh
Silicone - Alcohol - Oil Free
.
Hangover Replenishing Face Primer 5mL
✨ Php 550
(Full sized retails for Php1,880 on Sephora PH)
Proactive ✖️ Nourishing
With Coconut Water, Probiotic-based Ingredients & Skin Revivers
Silicon Free

Too Faced Hangover 💕 . Hangover 3-in-1 Replenishing Primer & Setting Spray 30mL ✨ Php 1,200 (Retails for Php 1,860 on Sephora PH) ❤️Prime❤️Set❤️Refresh Silicone - Alcohol - Oil Free . Hangover Replenishing Face Primer 5mL ✨ Php 550 (Full sized retails for Php1,880 on Sephora PH) Proactive ✖️ Nourishing With Coconut Water, Probiotic-based Ingredients & Skin Revivers Silicon Free

Fenty Beauty Mattemoiselle Lipstick in Candy Venom 💋
✨ Php 950

Fenty Beauty Mattemoiselle Lipstick in Candy Venom 💋 ✨ Php 950

Bomb Baby 💣
✨ Php 1,350 (set)
✨ Php 700 each if Hu$tla Baby or Gloss Bomb only
.
A must-have set of FENTY BEAUTY’S most coveted luminizers for the face and lips in travel-friendly sizes for killer radiance on the fly. Light up where you want, when you want.
.
Featuring:
—Killawatt Freestyle Highlighter in 'Hu$tla Baby' (2.2g)
—Gloss Bomb in 'Fenty Glow' (5.5ml)

Bomb Baby 💣 ✨ Php 1,350 (set) ✨ Php 700 each if Hu$tla Baby or Gloss Bomb only . A must-have set of FENTY BEAUTY’S most coveted luminizers for the face and lips in travel-friendly sizes for killer radiance on the fly. Light up where you want, when you want. . Featuring: —Killawatt Freestyle Highlighter in 'Hu$tla Baby' (2.2g) —Gloss Bomb in 'Fenty Glow' (5.5ml)

Milk Makeup Minis 👽
Matte Bronzer in Baked 6.5mL Php650
- cream matte bronzer
Liquid Strobe Highlighter in Beam 2mL Php 250
- shimmering, crushed pearl elixir infused highlight that stays all day

Milk Makeup Minis 👽 Matte Bronzer in Baked 6.5mL Php650 - cream matte bronzer Liquid Strobe Highlighter in Beam 2mL Php 250 - shimmering, crushed pearl elixir infused highlight that stays all day

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic :) (My supplier is a legit distributor from Davao where this product is being manufactured)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Onhand shades:
Bloodshot
Summer kiss
Tango
Pink puff
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic :) (My supplier is a legit distributor from Davao where this product is being manufactured) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Onhand shades: Bloodshot Summer kiss Tango Pink puff 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Milk Makeup 👽
.
Luminous Blur Stick 28.5g P2150
Mini Blur Stick 5.4g P550
.
Primed to Glow!
Oil-free, silicone-free formula creates a luminous, matte finish on all skin tones.
Minimizes the appearance of pores and fine lines for a flawless finish under foundation or on its own.

Milk Makeup 👽 . Luminous Blur Stick 28.5g P2150 Mini Blur Stick 5.4g P550 . Primed to Glow! Oil-free, silicone-free formula creates a luminous, matte finish on all skin tones. Minimizes the appearance of pores and fine lines for a flawless finish under foundation or on its own.

📦 Batch 21
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 21 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

KJM Cheek and Liptint in shade BLOODSHOT 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Bloodshot
⚫ Dolled
⚫ Pink puff
⚫ Girl talk ⚫ Tango
⚫ Summer kiss
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade BLOODSHOT 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Bloodshot ⚫ Dolled ⚫ Pink puff ⚫ Girl talk ⚫ Tango ⚫ Summer kiss 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade SUMMER KISS 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic :) (My supplier is a legit distributor from Davao where this product is being manufactured) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Onhand shades:
Bittersweet magenta
Summer kiss
Girl talk
Pink puff
Tango
Bloodshot
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade SUMMER KISS 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic :) (My supplier is a legit distributor from Davao where this product is being manufactured) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Onhand shades: Bittersweet magenta Summer kiss Girl talk Pink puff Tango Bloodshot 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade SUMMER KISS 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic :) (My supplier is a legit distributor from Davao where this product is being manufactured) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Onhand shades:
Bittersweet magenta
Summer kiss
Girl talk
Pink puff
Tango
Bloodshot
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade SUMMER KISS 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic :) (My supplier is a legit distributor from Davao where this product is being manufactured) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Onhand shades: Bittersweet magenta Summer kiss Girl talk Pink puff Tango Bloodshot 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade SUMMER KISS 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic :) (My supplier is a legit distributor from Davao where this product is being manufactured) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Onhand shades:
Bittersweet magenta
Summer kiss
Girl talk
Pink puff
Tango
Bloodshot
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade SUMMER KISS 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic :) (My supplier is a legit distributor from Davao where this product is being manufactured) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Onhand shades: Bittersweet magenta Summer kiss Girl talk Pink puff Tango Bloodshot 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

📦 Batch 20
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 20 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 20
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 20 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

Too Faced Peaches & Cream
Primed & Peachy Cooling Matte Skin Perfecting Primer 5ml
✨ Php 350
Brand new / No box

Too Faced Peaches & Cream Primed & Peachy Cooling Matte Skin Perfecting Primer 5ml ✨ Php 350 Brand new / No box

KJM Cheek and Liptint in shade FUSED 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic :) (My supplier is a legit distributor from Davao where this product is being manufactured) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Onhand shades:
Bittersweet magenta - X
Girl talk - 1
Fused - 1
Dolled - 1
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade FUSED 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic :) (My supplier is a legit distributor from Davao where this product is being manufactured) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Onhand shades: Bittersweet magenta - X Girl talk - 1 Fused - 1 Dolled - 1 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Alexa Ilacad wearing KJM Cheek and Liptint in shade DOLLED 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic :) (My supplier is a legit distributor from Davao where this product is being manufactured) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Onhand shades:
Bittersweet magenta - X
Girl talk - 1
Fused - 1
Dolled - 1
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Alexa Ilacad wearing KJM Cheek and Liptint in shade DOLLED 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic :) (My supplier is a legit distributor from Davao where this product is being manufactured) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Onhand shades: Bittersweet magenta - X Girl talk - 1 Fused - 1 Dolled - 1 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade GIRL TALK 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic :) (My supplier is a legit distributor from Davao where this product is being manufactured) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Onhand shades:
Bittersweet magenta - X
Girl talk - 1
Fused - 1
Dolled - 1
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade GIRL TALK 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic :) (My supplier is a legit distributor from Davao where this product is being manufactured) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Onhand shades: Bittersweet magenta - X Girl talk - 1 Fused - 1 Dolled - 1 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

📦 Batch 20
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 20 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

SALE 💖 Becca Shadow and Light Contour Mousse in Cocoa 1.5g + Angled Brow Brush #105
✨ Php 650
Brand new / No box

SALE 💖 Becca Shadow and Light Contour Mousse in Cocoa 1.5g + Angled Brow Brush #105 ✨ Php 650 Brand new / No box

SALE 💖 Becca Lowlight/Highlight Perfecting Palette 10g — the original cream/poured.
Highlight shade in Opal.
✨ Php 800
Brand new / No box

SALE 💖 Becca Lowlight/Highlight Perfecting Palette 10g — the original cream/poured. Highlight shade in Opal. ✨ Php 800 Brand new / No box

📦 Batch 20
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 20 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Lux 📦 Batch 20
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Lux 📦 Batch 20 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

🌸 Dream St.
📦 Batch 20
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

🌸 Dream St. 📦 Batch 20 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Lux Lipstick
📦 Batch 20
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Lux Lipstick 📦 Batch 20 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Lux Lipstick
📦 Batch 20
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Lux Lipstick 📦 Batch 20 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

KJM Cheek and Liptint in shade BLOODSHOT 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta (For preorder)
⚫ Bloodshot (Onahnd)
⚫ Dolled (For preorder)
⚫ Bewitched (For preorder)
⚫ Pink puff (For preorder)
⚫ Girl talk (Onhand)
⚫ Fused (Onhand)
⚫ Tango (For preorder)
⚫ Summer kiss (For preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade BLOODSHOT 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta (For preorder) ⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (For preorder) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (For preorder) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (For preorder) ⚫ Summer kiss (For preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade SUMMER KISS 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta (For preorder)
⚫ Bloodshot (Onahnd)
⚫ Dolled (For preorder)
⚫ Bewitched (For preorder)
⚫ Pink puff (For preorder)
⚫ Girl talk (Onhand)
⚫ Fused (Onhand)
⚫ Tango (For preorder)
⚫ Summer kiss (For preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade SUMMER KISS 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta (For preorder) ⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (For preorder) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (For preorder) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (For preorder) ⚫ Summer kiss (For preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade BEWITCHED 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta (For preorder)
⚫ Bloodshot (Onahnd)
⚫ Dolled (For preorder)
⚫ Bewitched (For preorder)
⚫ Pink puff (For preorder)
⚫ Girl talk (Onhand)
⚫ Fused (Onhand)
⚫ Tango (For preorder)
⚫ Summer kiss (For preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade BEWITCHED 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta (For preorder) ⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (For preorder) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (For preorder) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (For preorder) ⚫ Summer kiss (For preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade BEWITCHED 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta (For preorder)
⚫ Bloodshot (Onahnd)
⚫ Dolled (Onhand)
⚫ Bewitched (For preorder)
⚫ Pink puff (Onhand)
⚫ Girl talk (Onhand)
⚫ Fused (Onhand)
⚫ Tango (Preorder)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade BEWITCHED 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta (For preorder) ⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (Onhand) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (Onhand) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (Preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Alexa Ilacad wearing KJM Cheek and Liptint in shade DOLLED 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta (For preorder)
⚫ Bloodshot (Onahnd)
⚫ Dolled (Onhand)
⚫ Bewitched (For preorder)
⚫ Pink puff (Onhand)
⚫ Girl talk (Onhand)
⚫ Fused (Onhand)
⚫ Tango (Preorder)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Alexa Ilacad wearing KJM Cheek and Liptint in shade DOLLED 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta (For preorder) ⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (Onhand) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (Onhand) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (Preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Maris Racal wearing KJM Cheek and Liptint in shade PINK PUFF 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta (For preorder)
⚫ Bloodshot (Onahnd)
⚫ Dolled (For preorder)
⚫ Bewitched (For preorder)
⚫ Pink puff (For preorder)
⚫ Girl talk (Onhand)
⚫ Fused (Onhand)
⚫ Tango (For preorder)
⚫ Summer kiss (For preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Maris Racal wearing KJM Cheek and Liptint in shade PINK PUFF 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta (For preorder) ⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (For preorder) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (For preorder) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (For preorder) ⚫ Summer kiss (For preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta (For preorder
⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (Onhand) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (Onhand) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (Preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta (For preorder ⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (Onhand) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (Onhand) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (Preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta (For preorder
⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (Onhand) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (Onhand) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (Preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta (For preorder ⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (Onhand) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (Onhand) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (Preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta (For preorder
⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (Onhand) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (Onhand) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (Preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta (For preorder ⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (Onhand) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (Onhand) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (Preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade BITTERSWEET MAGENTA 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta (For preorder)
⚫ Bloodshot (Onahnd)
⚫ Dolled (Onhand)
⚫ Bewitched (For preorder)
⚫ Pink puff (Onhand)
⚫ Girl talk (Onhand)
⚫ Fused (Onhand)
⚫ Tango (Preorder)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade BITTERSWEET MAGENTA 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta (For preorder) ⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (Onhand) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (Onhand) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (Preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta (For preorder
⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (Onhand) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (Onhand) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (Preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta (For preorder ⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (Onhand) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (Onhand) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (Preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade FUSED 💋 😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta (For preorder
⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (Onhand) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (Onhand) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (Preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade FUSED 💋 😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta (For preorder ⚫ Bloodshot (Onahnd) ⚫ Dolled (Onhand) ⚫ Bewitched (For preorder) ⚫ Pink puff (Onhand) ⚫ Girl talk (Onhand) ⚫ Fused (Onhand) ⚫ Tango (Preorder) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade FUSED 💋😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Bloodshot
⚫ Dolled
⚫ Bewitched
⚫ Pink puff
⚫ Girl talk
⚫ Fused
⚫ Tango
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade FUSED 💋😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Bloodshot ⚫ Dolled ⚫ Bewitched ⚫ Pink puff ⚫ Girl talk ⚫ Fused ⚫ Tango 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade PINK PUFF 💋😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Bloodshot
⚫ Dolled
⚫ Bewitched
⚫ Pink puff
⚫ Girl talk
⚫ Fused
⚫ Tango
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade PINK PUFF 💋😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Bloodshot ⚫ Dolled ⚫ Bewitched ⚫ Pink puff ⚫ Girl talk ⚫ Fused ⚫ Tango 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Maris Racal wearing KJM Cheek and Liptint in shade PINK PUFF 💋😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Bloodshot
⚫ Dolled
⚫ Bewitched
⚫ Pink puff
⚫ Girl talk
⚫ Fused
⚫ Tango
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Maris Racal wearing KJM Cheek and Liptint in shade PINK PUFF 💋😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Bloodshot ⚫ Dolled ⚫ Bewitched ⚫ Pink puff ⚫ Girl talk ⚫ Fused ⚫ Tango 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade GIRL TALK 💋
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Bloodshot
⚫ Dolled
⚫ Bewitched
⚫ Pink puff
⚫ Girl talk
⚫ Fused
⚫ Tango
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade GIRL TALK 💋 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Bloodshot ⚫ Dolled ⚫ Bewitched ⚫ Pink puff ⚫ Girl talk ⚫ Fused ⚫ Tango 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Silisponge? 2017's hit or miss? 
My honest thoughts about this product is now posted! Link of blog post can be found in my bio ❤️ #silisponge #beautytool #makeupph

Silisponge? 2017's hit or miss? My honest thoughts about this product is now posted! Link of blog post can be found in my bio ❤️ #silisponge #beautytool #makeupph

KJM Cheek and Liptint in shade BLOODSHOT 💋
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Bloodshot
⚫ Dolled
⚫ Bewitched
⚫ Pink puff
⚫ Girl talk
⚫ Fused
⚫ Tango
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

KJM Cheek and Liptint in shade BLOODSHOT 💋 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Bloodshot ⚫ Dolled ⚫ Bewitched ⚫ Pink puff ⚫ Girl talk ⚫ Fused ⚫ Tango 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Maris Racal wearing KJM Cheek and Liptint in shade BITTERSWEET MAGENTA 💋😍
✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Bloodshot
⚫ Dolled
⚫ Bewitched
⚫ Pink puff
⚫ Girl talk
⚫ Fused
⚫ Tango
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Maris Racal wearing KJM Cheek and Liptint in shade BITTERSWEET MAGENTA 💋😍 ✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Bloodshot ⚫ Dolled ⚫ Bewitched ⚫ Pink puff ⚫ Girl talk ⚫ Fused ⚫ Tango 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

💄 Mini Lip Trio!!!
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Mini Lip Trio!!! ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 (Bumble on hand)
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 (Bumble on hand) ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

Silisponge uses less product since the sponge doesn't absorb it AND it's easier to clean compared to traditional sponges. Get one now since there are limited stocks available!👸
#gray#pale#rad#glow#style#acid#glow#arcticmonkeys#the1975#dark#vintage#aesthetic#tumblr#tumblraesthetic#grunge#grungeaesthetic#cebuonlineshopph#kabukibrushsetph#makeupbrushesph#makeupbrushcebu#makeupjunkie#makeuptoolscebu #makeuptoolsph#silispongeph#silispongecebu#siliconespongeph#siliconespongecebu

Silisponge uses less product since the sponge doesn't absorb it AND it's easier to clean compared to traditional sponges. Get one now since there are limited stocks available!👸 #gray #pale #rad #glow #style #acid #glow #arcticmonkeys #the1975 #dark #vintage #aesthetic #tumblr #tumblraesthetic #grunge #grungeaesthetic #cebuonlineshopph #kabukibrushsetph #makeupbrushesph #makeupbrushcebu #makeupjunkie #makeuptoolscebu #makeuptoolsph #silispongeph #silispongecebu #siliconespongeph #siliconespongecebu

📦 Batch 20
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 20 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Onhand shades are:
⚫ Dolled
⚫ Bewitched
⚫ Pink puff
⚫ Girl talk
⚫ Fused
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Onhand shades are: ⚫ Dolled ⚫ Bewitched ⚫ Pink puff ⚫ Girl talk ⚫ Fused 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Dolled
⚫ Bewitched
⚫ Pink puff
⚫ Girl talk
⚫ Fused
⚫ Tango
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📌 Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Dolled ⚫ Bewitched ⚫ Pink puff ⚫ Girl talk ⚫ Fused ⚫ Tango 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Onhand shades are:
⚫ Dolled
⚫ Bewitched
⚫ Pink puff
⚫ Girl talk
⚫ Fused
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Onhand shades are: ⚫ Dolled ⚫ Bewitched ⚫ Pink puff ⚫ Girl talk ⚫ Fused 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Luster Dust Loose Highlighter
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ Luster Dust Loose Highlighter ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

SALE 💖 Becca Wake Up Call Kit
(Limited Edition)
✨ Php 700
Instantly awaken dull, lackluster skin with Wake Up Call from BECCA. The skin-revitalising primer that instantly brightens, creating a hydrating and healthy glowing canvas for all-day makeup wear. The portable skin perfector defines and highlights with a formula featuring ultra-fine, light-reflecting pearls that melt into the skin for a dewy finish.
.
Includes:
— Shimmering Skin Perfector Spotlight in Moonstone 5ml
— First Light Priming Filter 15ml

SALE 💖 Becca Wake Up Call Kit (Limited Edition) ✨ Php 700 Instantly awaken dull, lackluster skin with Wake Up Call from BECCA. The skin-revitalising primer that instantly brightens, creating a hydrating and healthy glowing canvas for all-day makeup wear. The portable skin perfector defines and highlights with a formula featuring ultra-fine, light-reflecting pearls that melt into the skin for a dewy finish. . Includes: — Shimmering Skin Perfector Spotlight in Moonstone 5ml — First Light Priming Filter 15ml

✨ Take Me Home (Best Seller)
‼️ Sale
‼️ Available for Reservation
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ Take Me Home (Best Seller) ‼️ Sale ‼️ Available for Reservation 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Goal Digger
📦 Batch 19
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Goal Digger 📦 Batch 19 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ Semi Precious
📦 Batch 19
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ Semi Precious 📦 Batch 19 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ Brush Set
📦 Batch 19
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ Brush Set 📦 Batch 19 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ Golden State of Mind
📦 Batch 19
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ Golden State of Mind 📦 Batch 19 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ S A L E
📦 Batch 19
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ S A L E 📦 Batch 19 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ BEST SELLER
📦 Batch 19
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ BEST SELLER 📦 Batch 19 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ BEST SELLER
📦 Batch 19
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ BEST SELLER 📦 Batch 19 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ Take Me Home (Best Seller)
‼️ Sale
‼️ Available for Reservation
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ Take Me Home (Best Seller) ‼️ Sale ‼️ Available for Reservation 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Bumble (Best Seller)
‼️ ON HAND
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

💄 Bumble (Best Seller) ‼️ ON HAND 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Onhand shades are:
⚫ Dolled
⚫ Bewitched
⚫ Pink puff
⚫ Girl talk
⚫ Fused
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Onhand shades are: ⚫ Dolled ⚫ Bewitched ⚫ Pink puff ⚫ Girl talk ⚫ Fused 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Other shades are available for pre order :) Kindly DM us :) #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta (X) ⚫ Bloodshot
⚫ Dolled
⚫ Bewitched
⚫ Pink puff
⚫ Girl talk
⚫ Fused
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
#baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta (X) ⚫ Bloodshot ⚫ Dolled ⚫ Bewitched ⚫ Pink puff ⚫ Girl talk ⚫ Fused 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :)
✔️ Organic
✔️ Davao made 😍
✔️ Long lasting
✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :))
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📍Available shades are:
⚫ Bittersweet magenta
⚫ Bloodshot
⚫ Dolled
⚫ Bewitched
⚫ Pink puff
⚫ Girl talk
⚫ Fused
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
#baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

✨ Authentic KJM Lip and Cheek Tint on its new packaging!! 😍 Php 150 :) ✔️ Organic ✔️ Davao made 😍 ✔️ Long lasting ✔️ Authentic po not knock off :) (I bought this KJM products from a legit distributor in Davao :)) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📍Available shades are: ⚫ Bittersweet magenta ⚫ Bloodshot ⚫ Dolled ⚫ Bewitched ⚫ Pink puff ⚫ Girl talk ⚫ Fused 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio #kjmph #kjmliptintph #kjmliptintbaguio #kjmbaguio

Happy #2018!
Fashionably late haha but better than never! This year my loves let us all brush away the haters, the negativity, the drama — cos ain't nobody got time for that. ✨
xx 💋
#mantra

Happy #2018! Fashionably late haha but better than never! This year my loves let us all brush away the haters, the negativity, the drama — cos ain't nobody got time for that. ✨ xx 💋 #mantra

📦 Batch 18
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 18 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 18
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 18 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 18
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 18 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 18
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 18 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

Cover FX Illuminating Setting Spray 30ml
✨ Php 750
Brand new / No box
.
This alcohol-free setting spray provides instant illumination while giving your makeup serious staying power. 
The ultra-fine mist application delivers an even, luminous finish making this a perfect all-over highlighter for both face and body— and the more you mist, the more intense you glow.

Cover FX Illuminating Setting Spray 30ml ✨ Php 750 Brand new / No box . This alcohol-free setting spray provides instant illumination while giving your makeup serious staying power. The ultra-fine mist application delivers an even, luminous finish making this a perfect all-over highlighter for both face and body— and the more you mist, the more intense you glow.

Milk Makeup Mini Blur Stick 6g
✨ Php 500
Brand new / No box
.
Silicone-free Blur Stick minimizes the appearance of pores and fine lines to create a smooth, invisible matte finish on every skin tone. Use it as a primer for a smooth finish and makeup that doesn’t budge.

Milk Makeup Mini Blur Stick 6g ✨ Php 500 Brand new / No box . Silicone-free Blur Stick minimizes the appearance of pores and fine lines to create a smooth, invisible matte finish on every skin tone. Use it as a primer for a smooth finish and makeup that doesn’t budge.

✨ NAKED Retractable Brush 😍 || This gem is a must-have you guys, super nice in actual 😍 || Only 1 pc onhand but is available for pre order :) || Php 250
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
#baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio

✨ NAKED Retractable Brush 😍 || This gem is a must-have you guys, super nice in actual 😍 || Only 1 pc onhand but is available for pre order :) || Php 250 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio

✨ NAKED Retractable Brush 😍 || This gem is a must-have you guys, super nice in actual 😍 || Only 1 pc onhand but is available for pre order :) || Php 250
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
#baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio

✨ NAKED Retractable Brush 😍 || This gem is a must-have you guys, super nice in actual 😍 || Only 1 pc onhand but is available for pre order :) || Php 250 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio

✨ NAKED Retractable Brush 😍 || This gem is a must-have you guys, super nice in actual 😍 || Only 1 pc onhand but is available for pre order :) || Php 250
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
#baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio

✨ NAKED Retractable Brush 😍 || This gem is a must-have you guys, super nice in actual 😍 || Only 1 pc onhand but is available for pre order :) || Php 250 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #baguiobase #sheetmasksph #sheetmaskbaguio #skincareph #skincarebaguio #cosmeticsph #cosmeticsbaguio #mascaraph #maybellinebaguio #liptintph #liptintbaguio #silispongeph #silispongebaguio #lipstickbaguio #mattelipstickbaguio #mattelipstickph #nakedph #nakedbaguio #retractablebrushph #retractablebrushbaguio #makeupbrushesph #makeupbrushesbaguio

Hourglass Veil Mineral Primer 8.9ml
✨ Php 900
Brand new / No box
*Retails for Php 1,200

Hourglass Veil Mineral Primer 8.9ml ✨ Php 900 Brand new / No box *Retails for Php 1,200

Laura Mercier
Mini translucent powder + Mini velour puff Deluxe size 9.3g
✨ Php 950
Brand new / No box
.
Set your makeup with the #1 Setting Powder in the US*. Ideal for normal-to-oily skin of virtually every tone.
Comes with a specially designed puff to pick up, hold, and apply powder.

Laura Mercier Mini translucent powder + Mini velour puff Deluxe size 9.3g ✨ Php 950 Brand new / No box . Set your makeup with the #1 Setting Powder in the US*. Ideal for normal-to-oily skin of virtually every tone. Comes with a specially designed puff to pick up, hold, and apply powder.

SALE 💖 Too Faced Melted Matte Lipsticks
✨ Php 750
Brand new / Full-sized / With box
➖Berry
➖Velvet — Perf for the holidaze!
➖Nude ❌ SOLD
*Swipe for swatches
#getmelted 💋

SALE 💖 Too Faced Melted Matte Lipsticks ✨ Php 750 Brand new / Full-sized / With box ➖Berry ➖Velvet — Perf for the holidaze! ➖Nude ❌ SOLD *Swipe for swatches #getmelted 💋

Too Faced Melted Matte Lipsticks
✨ Php 700
Brand new / Full-sized / With box
➖Holy Chic!
➖Sell Out — Cult fave!
➖Child Star
*Swipe for swatches
#getmelted 💋

Too Faced Melted Matte Lipsticks ✨ Php 700 Brand new / Full-sized / With box ➖Holy Chic! ➖Sell Out — Cult fave! ➖Child Star *Swipe for swatches #getmelted 💋

Cover FX Perfect Setting Powder Mini in Light
✨ Php 650
Formulated with light-diffusing particles that blur and smooth, this setting powder creates a skin-perfecting airbrushed effect that doesn’t look chalky or dry.

Cover FX Perfect Setting Powder Mini in Light ✨ Php 650 Formulated with light-diffusing particles that blur and smooth, this setting powder creates a skin-perfecting airbrushed effect that doesn’t look chalky or dry.

Milk Makeup Minis 7.1g
✨ Php 750 each
.
👽Mini Holographic Stick in Mars 7.1g
.
Comment "mine + emoji"

Milk Makeup Minis 7.1g ✨ Php 750 each . 👽Mini Holographic Stick in Mars 7.1g . Comment "mine + emoji"

Shimmering Skin Perfector in Moonstone 5ml
✨ Php 450
Water-light and sheer, it has a prismatic effect that allows it to adjust in any light, so your refined glow is never lost.

Shimmering Skin Perfector in Moonstone 5ml ✨ Php 450 Water-light and sheer, it has a prismatic effect that allows it to adjust in any light, so your refined glow is never lost.

Becca First Light Priming Filter 15ml
✨ Php 520
A skin-awakening primer that instantly reduces the signs of a bad complexion day to leave the skin fresh, awake, and hydrated.

Becca First Light Priming Filter 15ml ✨ Php 520 A skin-awakening primer that instantly reduces the signs of a bad complexion day to leave the skin fresh, awake, and hydrated.

CLICK ⤵️
#galontheglowsale !!!
#galontheglowsale !!!
#galontheglowsale !!!
💖💖💖

CLICK ⤵️ #galontheglowsale !!! #galontheglowsale !!! #galontheglowsale !!! 💖💖💖

SALE 💖 Php 950 ✨ BECCA Go on the Glow kit in Opal
.
— Before Php 1,200 —
Brand new / With box
.
.
What it includes:
➖Deluxe-sized Shimmering Skin Perfector Pressed 2.4g
➖Shimmering Skin Perfector Spotlight Wand 4.8g

SALE 💖 Php 950 ✨ BECCA Go on the Glow kit in Opal . — Before Php 1,200 — Brand new / With box . . What it includes: ➖Deluxe-sized Shimmering Skin Perfector Pressed 2.4g ➖Shimmering Skin Perfector Spotlight Wand 4.8g

Silicon Sponge
.
.
✨ Php 60 + SF
Three (3) tear drop
Five (5) oval
.
Silicone Sponge Makeup Applicator was designed to completely eliminate wasted makeup. 
It is very easy to clean and that makes it the most hygienic tool and perfect for everyday use and during trips.
.
Comment "mine + shape/qty"

Silicon Sponge . . ✨ Php 60 + SF Three (3) tear drop Five (5) oval . Silicone Sponge Makeup Applicator was designed to completely eliminate wasted makeup. It is very easy to clean and that makes it the most hygienic tool and perfect for everyday use and during trips. . Comment "mine + shape/qty"

BrushEgg
Brush cleaning tool
.
.
✨ Php 120
Three (3) Hot Pink 
Three (3) Purple
.
The amazing BrushEgg cleaners are here! They are the cost effective & colourful solution to clean your makeup brushes. The ribbed effect removes all product and gunk. We love using baby shampoo with ours to keep our bristles hydrated. Sanitize with Isopropyl Alcohol.
.
Comment "mine + colour/qty" ❣

BrushEgg Brush cleaning tool . . ✨ Php 120 Three (3) Hot Pink Three (3) Purple . The amazing BrushEgg cleaners are here! They are the cost effective & colourful solution to clean your makeup brushes. The ribbed effect removes all product and gunk. We love using baby shampoo with ours to keep our bristles hydrated. Sanitize with Isopropyl Alcohol. . Comment "mine + colour/qty" ❣

What's a flawless face without the right tools? 😏
We got some stuff dropping for y'all tonight! 
Stay tuned, my loves! 💋
xx

What's a flawless face without the right tools? 😏 We got some stuff dropping for y'all tonight! Stay tuned, my loves! 💋 xx

SALE 💖 Milkmakeup Lip Color in O.G. Red 👄 Deluxe
✨ Php 350
.
A travel-sized lipstick reimagined for the modern girl. 
With 30 percent pigment for one swipe coverage with super intense color no primer required. 
This creamy lip color provides full-coverage, bold, comfortable wear that lasts from desk to dawn. #liveyourlook 👽

SALE 💖 Milkmakeup Lip Color in O.G. Red 👄 Deluxe ✨ Php 350 . A travel-sized lipstick reimagined for the modern girl. With 30 percent pigment for one swipe coverage with super intense color no primer required. This creamy lip color provides full-coverage, bold, comfortable wear that lasts from desk to dawn. #liveyourlook 👽

Happy Hump Day!! 😍😍😍 #liveyourlook

Happy Hump Day!! 😍😍😍 #liveyourlook

📦 Batch 18
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 18 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 18
‼️ Pre-order
💯 Authentic
📱 DM/Viber: 09268385741
💳 MOP: BDO/BPI
📍 Bulacan
🚛 Luzon, Viz&Min: 110
💰 50% down payment

FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks

#Colourpop  #colourpopph  #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

📦 Batch 18 ‼️ Pre-order 💯 Authentic 📱 DM/Viber: 09268385741 💳 MOP: BDO/BPI 📍 Bulacan 🚛 Luzon, Viz&Min: 110 💰 50% down payment FOR FEEDBACKS, please follow @maquillageboutiquefeedbacks #Colourpop #colourpopph #colourpopphilippines #highlightertrios #highlightertriosph #colourpopauthenticph #colourpoppreorder #colourpopcosmetics #ultramatteph #ultrasatiph #lippiestixph #lippiepencilph #authenticcolourpopp #Silisponge #siliconesponge #silispongeph #siliconespongeph

#silispongeph stories highlights, photos and videos hashtag on Instagram

Can someone know if you are stalking their Instagram profile?

-There are a bunch of apps that allow you to do that.Most of them are paid which shows a bunch of people that visited your profile lately and to unlock the other bunch you will have to pay. -However lately i was really lucky i found one app that you can view basically everyone that entered your profile and checked anything about your profile,basically all you have to do is watch a add which is like 3 seconds long,it’s called InstaViewer. -Basically people would need to dig in deeply to be able to find an app that allows them to see who stalks their profile. However to be perfectly correct if they can or not.Yes they can but most of them don’t care or ignore it completely. I rarely use it because of the high follower number.Only on special circumstances.Can’t keep a track on all of them.


Is there any app for Instagram to check stalkers?

Yes. There are many applications to check who views your profile on your Instagram. “IG Analyzer” is one of those apps. However, to use any of those applications you’ll have to pay. I’d rather suggest you switch to a business profile so you get an idea of how many people view your profile and how many people you can reach.

Yes there is one ; "Who viewed my insta”,there are some premier contents but free version works fine though

You can use social rank for free to find your stalkers (and much more) for free. SocialRank, as described on their website, is “The easiest way to identify, organize, and manage your audience on Twitter and Instagram.” It works by pulling all your following and followers on either Instagram and Twitter and provides you an easy to use web-interface to split and segment the information as you wish. The data is incredibly detailed and lists each follower in a table form. The tool provides the name and username of your followers, the total number of followers they currently have, the average likes/comments they receive on their posts, and their engagement rates.


Who blocked you on Instagram?

What happened to insta-stalker.com website?

  1. Open the Instagram App and click the Search Button

  2. Search for the culprit’s username. If it shows up, you’re not blocked.  If it doesn’t, continue with Step 3.

  3. Go to a mutual friend’s Instagram. (The closer they are with the suspect, the better.)

  4. Go through their posts, likes, comments, and followers to see if the suspect’s username appears.

  5. If the user’s name appears, click on it.

  6. If you click on the user’s profile and are unable to see their content, even though at the top of their profile it says they have a number of posts, then they have blocked you.

  7. If the user’s Instagram profile is set to Private, then their name will not appear on the search list; they have either blocked you or deactivated their Instagram account.